Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα «ΤΟΠΙΑ – ΠΡΟΣΩΠΑ» της αυτοδίδακτης λαϊκής ζωγράφου Ελλης Γεωργούλα στο Μουσείο Τσιτσάνη.

ekthesi zografikis Trikala

Αυτοδίδακτη, 67χρονη και κάτοικος χωριού, εκθέτει πίνακές της στο Μουσείο Τσιτσάνη

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα «ΤΟΠΙΑ – ΠΡΟΣΩΠΑ» της αυτοδίδακτης λαϊκής ζωγράφου Ελλης Γεωργούλα, εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο Μουσείο Τσιτσάνη.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα: «Κι όμως, έχει και η πανδημία τα καλά της. Το πρώτο lockdown, ώθησε μια αυθεντική γυναίκα από τα Σερβωτά Τρικάλων να ανακαλύψει το ταλέντο της στην ζωγραφική. Μέχρι τότε ζωγράφιζε – με μεγάλη επιτυχία – ετικέτες στα βαζάκια με τα σπιτικά γλυκά που έφτιαχνες και κάποιες χειροτεχνίες.

Αυτά, στα διαλείμματα της εργασίας της στο καφενείο του χωριού που λειτουργεί με τον σύζυγό της Βάιο Γεωργούλα, αλλά και την περιποίηση των δεκάδων γλαστρών με λουλούδια, τα οικόσιτα ζώα της, τον κήπο της και τόσα άλλα.
Αυτή είναι η Έλλη Γεωργούλα που μέσα στην καραντίνα ξεδίπλωσε ένα ακόμη ταλέντο της, αυτό της ζωγράφου και την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου εγκαινιάζεται στο Μουσείο Τσιτσάνη, στα Τρίκαλα η πρώτη της έκθεση ζωγραφικής με τίτλο, «ΤΟΠΙΑ – ΠΡΟΣΩΠΑ».
Η Έλλη Γεωργούλα είναι απόφοιτος δημοτικού, γέννημα θρέμμα των Σερβωτών και σε ηλικία 67 ετών, θα πραγματοποιήσει την πρώτη της έκθεση».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

ZOGR




Total
0
Shares
Previous Article
Διαγράμμιση οδικού δικτύου της ΠΕ Τρικάλων

Διαγράμμιση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
larisa prasino louloudia

Ομορφαίνει την πόλη η Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων