Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμβολιασμών για το εμβόλιο AstraZeneca

astrazeneca

Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμβολιασμών για το εμβόλιο AstraZeneca

Έκτακτη συνεδρίαση για την Επιτροπή Εμβολιασμών προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο να αλλάξει η ηλικιακή ομάδα στην οποία θα χορηγείται το εμβόλιο της AstraZeneca.

Αφορμή τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί και θεωρείται πως συνδέονται με τους εμβολιασμούς. Το ενδεχόμενο να ανοίξει η συζήτηση για αλλαγή στα όρια ηλικίας όσων κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca είχε διαφανεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις δηλώσεις γιατρών όπως η μαρίνα Παγώνη και η Αθηνά Λινού.

Τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό αν και σε ποιες ηλιακές ομάδες θα χορηγείται το εμβόλιο της AstraZeneca. «Επειδή έχει δημιουργηθεί μεγάλος προβληματισμός, νομίζω η Επιτροπή θα δει το θέμα και θα αλλάξει τα όρια, για να σταματήσει πλέον οι καθημερινός προβληματισμός», τόνισε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης (26.05.2021). Και άφησε παράθυρο για αλλαγή των ορίων ηλικίας. «Νομίζω τις επόμενες μέρες θα μπουν νέα όρια».




Total
0
Shares
Previous Article
Αναστολές Απριλίου: Από σήμερα οι ορθές επαναλήψεις για συγκεκριμένους ΚΑΔ

Επίδομα 534: Μέχρι αύριο Πέμπτη η υποβολή των αιτήσεων για τις αναστολές Μαΐου

Next Article
Αλλαγή φύλου για νεαρό Βολιώτη με απόφαση του Ειρηνοδικείου

Αλλαγή φύλου για νεαρό Βολιώτη με απόφαση του Ειρηνοδικείου

Related Posts

Altani Andriani kideia
Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΤΗΣΙΟ Τελούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ  21 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου…