Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκπτωση 30% στα πάρκινγκ φέρνει ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Μαγικά Χριστούγεννα… και με πρόσθετες διευκολύνσεις κι υπηρεσίες προσφέρει ο Δήμος Τρικκαίων με αφορμή τον Μύλο των Ξωτικών. Με δεδομένη τη μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και την ανάγκη για πρόσθετες λύσεις στον τομέα της στάθμευσης, ελήφθησαν δύο σημαντικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, η Αστική Ανάπτυξη (η δημοτική επιχείρηση που διαχειρίζεται τους χώρους στάθμευσης) προχώρησε σε:

– Λειτουργία του χώρου στάθμευσης επί της οδού Κανούτα ΚΑΙ τις επόμενες 5 Κυριακές, δηλαδή 6, 13, 20, 27 Δεκεμβρίου 2015 και 3 Ιανουαρίου2016. Αυτή η λειτουργία θα εξυπηρετήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους επισκέπτες και τους τρικαλινούς, τις ημέρες της μέγιστης προσέλευσης στη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων.

– Έκπτωση 30% στην τιμή της διανυκτέρευσης στον χώρο στάθμευσης της οδού Κανούτα, για τους διαμένοντες στα ξενοδοχεία της περιοχής των Τρικάλων. Αυτή η κίνηση σημαίνει ότι εξυπηρετούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό οι επισκέπτες, καθώς υφίσταται ασφάλεια για τα οχήματά τους, στη μικρότερη δυνατή τιμή. Η διαπίστωση της διαμονής σε ξενοδοχείο γίνεται με την παροχή ειδικής κάρτας από τους ξενοδόχους, στους επισκέπτες.

– Υπενθυμίζεται ότι η ίδια έκπτωση 30% ισχύει και για τα ΑμεΑ που είναι κάτοχοι ΙΧΕ. Η απόδειξη γίνεται με την επίδειξη εγγράφου για την ταυτότητα του ΑμεΑ και την ιδιοκτησία του ΙΧΕ (κάρτα ΑΜΕΑ, άδεια ΙΧΕ ΑΜΕΑ, κ.λ.π) και επιπλέον θα το οδηγούν οι ίδιοι ή θα είναι συνεπιβάτες.

Οι τιμές στον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης είναι οι εξής:

Περιστασιακοί πελάτες:

– από 07:00π.μ.έως 22:00μ.μ. χρέωση 1,60 ευρώ /ώρα την πρώτη ώρα
και από την δεύτερη ώρα 0,80 ευρώ /30 λεπτά.

– από 22:00μ.μ έως 07:00π.μ. χρέωση 5,00 € για όλες τις ώρες (διανυκτέρευση).

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν και τον Φ.Π.Α.




Total
0
Shares
Previous Article

Ομιλία Σιμορέλη στο Νομοσχέδιο για τις Βοσκήσιμες γαίες

Next Article

Κώστας Αγοραστός: "Δώσαμε και κερδίσαμε εθνικές μάχες"