Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκπληκτικό Ποδηλατικό Διήμερο για τον ΠΟ Καρδίτσας

Εκπληκτικό Ποδηλατικό Διήμερο για τον ΠΟ Καρδίτσας

Εκπληκτικό Ποδηλατικό Διήμερο για τον ΠΟ Καρδίτσας

Για έβδομη φορά διεξήχθει από τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας το κλασσικό πλέον BREVET ΔΥΟ ΛΙΜΝΩΝ, 200χλμ, το Σάββατο στις 28/05/2022.

H εκκίνηση δόθηκε από την Πλατεία Πλαστήρα και πλήθος ποδηλατών τουριστών από όλη την Ελλάδα, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 70 για φέτος, ”ξεχύθηκαν” στον πανέμορφο ορεινό και όχι μόνο όγκο του Νομού μας. Η διαδρομή που ακολούθησαν είναι σχεδιασμένη ώστε να δωθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν όλοι όσοι συμμετέχουν τον πανέμορφο Νομό μας, στο πλαίσιο της ανάδειξης του Νομού μας ως πόλο έλξης τουριστών.

Πλατεία Πλαστήρα, Μουζάκι, Κρυοπηγή, Κερασιά, Πεζούλα, Νεοχώρι,Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα, Καστανιά, Άγιος Αθανάσιος, Καταφύγι, Σέκλιζα, Καλλιφώνι, Κέδρος, Αηδονοχώρι, Λουτροπηγή, Φράγμα Λίμνης Σμοκόβου, Ανάβρα, Σοφάδες, Καρδίτσα ήταν τα σημεία που πέρασαν οι συμμετέχοντες!!!!!!!

Με σύμμαχο την αρτιότητα της διοργάνωσης, την καλή διάθεση, την αγάπη για το ποδήλατο και τη φύση οι ποδηλάτες πραγματικά απόλαυσαν την διαδρομή. Οι εναλλαγές του τοπίου από τον Θεσσαλικό κάμπο στα πανέμορφα δάση και χωριά των Αγράφων με θέα τη Λίμνη Πλαστήρα και τη Λίμνη Σμοκόβου, η γεμάτη πηγές, χρώματα και μυρωδιές διαδρομή, αποζημίωσαν με το παραπάνω τον κόπο των τουριστών ποδηλασίας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα, από το Αίγιο μέχρι την Καστοριά……τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Οι φωτογραφίες και τα βιντεο από τους συμμετέχοντες ήταν ατελείωτες.

Στα σημεία ελέγχου (Νεοχώρι, Κέδρος) υπήρχαν μέλη του ομίλου μας, που με διάθεση, χαμόγελα, τροφοδοσία και υδροδοσία παρείχαν αμέριστη συμπαράσταση στους συμμετέχοντες.

Εκπληκτικό Ποδηλατικό Διήμερο για τον ΠΟ Καρδίτσας

Ο όμιλός μας εκπροσωπήθηκε από τους παρακάτω ποδηλάτες:

Ζήτρο Ελευθέριο, Δεδούση Νίκο, Στέφανο Οικονόμου, Γαζή Απόστολο, Νικόπουλο Χρήστο, Μπρούτσο Γιώργο, Στέλιο Δημότσιο, Παπαδημητρίου Χριστόφορο, Καραγιάννη Νίκο, Τσιρίδη Τίμο, Φιλάρετο Βαλταδώρο και Αρβανίτη Θωμά

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη – εθελοντές, Νασιόπουλο Ιωάννη, Παπακωνσταντίνου Βησσάρη, Μαγγίνα Θωμά, Τσιούκα Γιάννη, Τσατσαρώνη Γιώργο, Παναγιώτη Γαλανόπουλο, Πελτέκη Φίλιππο, Γιωττάκο Κωνσταντίνο,που δίχως αυτούς η διοργάνωση δεν θα είχε πετύχει το σκοπό της. Θερμές ευχαριστίες στις επιχειρήσεις που φρόντισαν για την φιλοξενία,τροφοδοσία και την υγιεινή της διοργάνωσης, Ζαχαροπλαστείο Βαγγέλης (Κέδρος), Χρυσοπέλεια εστιατόριο (Νεοχώρι), Charlot Cafe, CosmoGreen Μπάρες Δημητριακών, Χατζόπουλος ΑΒΒΕ Αρτοποιείο Gatering,, Σκλαβενίτης Υπεραγορά Τροφίμων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου στο 8ο Brevet Δύο Λιμνών.

Επίσης αυτό το Σαββατοκύριακο, τέσσερις αθλητές μας συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon MTB, που διεξήχθει στα πανέμορφα χωριά και δάση της Αργιθέας και άλλοι τέσσερις σε διήμερο αγώνα δρόμου στην Άμφισσα. Τα αποτελέσματα για μία ακόμη φορά εντυπωσιακά για τους αθλητές μας με πλούσια συγκομιδή μεταλλίων και εμπειριών.

Αποτελέσματα Αγώνα Άμφισσας. Το ένα, δύο , τρία κάνανε οι αθλητές μας στην κατηγορία Μαστερς Α,

Συγκεκριμένα:

Δύο Χρυσά μετάλλια στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και Creterium από τον Αραμπατζή Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. (1ος γενικής)

Ασημένιο μετάλλιο στον αγώνα Criterium από τον Μακρή Γιώργο (5ος γενικής) και Χάλκινο μετάλλιο από τον Κωνσταντόπουλο Διονύση (6ος γενικής)

Χρυσό μετάλλιο από τον Κυρίκο Βασίλη στην κατηγορία Μαστερς Β (2ος γενικής)

Αποτελέσματα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Marathon MTB,

Ευσταθίου Κων/νος 11ος, Μάριος Αδαλόγλου 19ος και οι Αραμπατζής Σαράντης, Αντώνης Βλάχος δεν τερμάτισαν.

Να σημειωθεί ότι π παραπάνω αγώνας ήταν πολύ σκληρός, 60χλμ σε δασική, ορεινή διαδρομή με τον υψηλότερο ανταγωνισμό.

Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές, τον προπονητή και ευχαριστεί τα μέλη και τους χορηγούς μας για την αμέριστη συμπαράσταση.




Total
0
Shares
Previous Article
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων

Εξιχνιάστηκαν έντεκα περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις στην Λάρισα

Next Article
Την Κυριακή 5 Ιουνίου η εκδήλωση για την 79η Επέτειο της «ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ»

Την Κυριακή 5 Ιουνίου η εκδήλωση για την 79η Επέτειο της «ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ»

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…