Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων

Εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων

Εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει ότι από τις 27 έως και τις 29 Μαρτίου 2024, θα πραγματοποιηθεί από το ΥΠ.Α.Α.Τ. διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων (βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίροι, ιπποειδή, κόνικλοι και πουλερικά).

Παρακαλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν, να προσέλθουν έως τις 15 Μαρτίου 2024 στις κατά τόπους κτηνιατρικές αρχές (Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Υποδιευθύνσεις Κτηνιατρικής ΠΕ Καρδίτσας, Μαγνησίας & Σποράδων και Τρικάλων) για να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής προσκομίζοντας:

  1. αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. αντίγραφο του διπλώματος οδήγησης Γ’ κατηγορίας και άνω σε ισχύ.
  3. κάποιο αποθηκευτικό μέσο (flash stick) προκειμένου να τους δοθεί η ύλη του σεμιναρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και για τις τρεις ημέρες, τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά (εξ αποστάσεως) και ο κάθε συμμετέχων θα παρακολουθήσει το σεμινάριο από δικό του χώρο και με τη χρήση δικού του ηλεκτρονικού υπολογιστή (απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη προσωπικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν οι προβλεπόμενες εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού. Οι γραπτές εξετάσεις για όλους τους συμμετέχοντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου του νέου κτιρίου της Περιφέρειας (Καλλισθένους 27 & Θεοφράστου – Λάρισα).
Total
0
Shares
Previous Article
Προστασία των μελισσών από χημικούς ψεκασμούς - Προστασία μελισσών από χημικούς ψεκασμούς

Προστασία των μελισσών από χημικούς ψεκασμούς

Next Article
Δωρεά δύο παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου στα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν το 2024 στη Λάρισα

Δωρεά δύο παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου στα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν το 2024 στη Λάρισα

Related Posts