Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Τρίποντα στα σχολεία” στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου

triponta sxoleia 2o dimotiko Mouzakiou

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Τρίποντα στα σχολεία” στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου

  Το Σχολείο μας, στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής αγωγής και με στόχο τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ενασχόληση των νέων παιδιών με τον αθλητισμό, συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: «Τρίποντα στα Σχολεία».

Έτσι, την Τετάρτη 6/2/2024 είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας τον καθηγητή Φ. Αγωγής και διακεκριμένο ομοσπονδιακό προπονητή κ. Ευάγγελο Τζέλλα σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό Φ.Α του σχολείου μας κ. Δημήτριο Φωτίου οι οποίοι μύησαν τους μαθητές/τριες της Ε΄ & Στ΄ τάξης στα μυστικά του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Σκοπός της δράσης ήταν οι μικροί μαθητές με ορθή καθοδήγηση να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, με στόχο να μυηθούν, παίζοντας, στις αξίες του αθλητισμού όπως η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η ισότητα.

 Η όλη εκδήλωση αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, που με τις ερωτήσεις τους εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και με τα χαμόγελά τους, τη χαρά για τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον εξαίρετο προπονητή και τον γυμναστή του σχολείου μας για τις ξεχωριστές στιγμές που μας χάρισαν!!!

Από την Διεύθυνση του Σχολείου 
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Στην Λάρισα ο Στέφανος Κασσελάκης για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Αύριο Σάββατο στην Λάρισα το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Το πρόγραμμα - Video

Επόμενο άρθρο
 Παρουσιάζεται ο 13ος τόμος του επιστημονικού περιοδικού «Θεσσαλικά Μελετήματα»

Παρουσιάζεται ο 13ος τόμος του επιστημονικού περιοδικού «Θεσσαλικά Μελετήματα»