Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκπαιδευτική επίσκεψη Μαθητών & Γονέων στο τυροκομείο Κίσσα στο Μουζάκι

Άτυπη εκπαιδευτική δραστηριότητα, στο πλαίσιο δράσεων – πρωτοβουλιών με τον τίτλο «Παράθυρο στη Γνώση», ανέλαβε η ομάδα γονέων του Τμήματος Γ2, 9ου Δημ. Σχολείου Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου 28/11/2015, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Τυροκομείο ΑΦΟΙ Δ. Κίσσα & ΣΙΑ Ο.Ε. (Προϊόντα Αργιθέας Αγράφων), στο Μουζάκι. Τα παιδιά του τμήματος (με τα αδέρφια τους) είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους παραγωγής της Επιχείρησης και να γνωρίσουν από κοντά τα στάδια που μεσολαβούν από την παραλαβή της πρώτης ύλης (γάλακτος) μέχρι τη στιγμή που τα παραγόμενα, μέσω της όλης διαδικασίας, τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα είναι έτοιμα προς διάθεση στα διάφορα σημεία πώλησης.

Ξεναγοί μας σε αυτή τη διδακτική επίσκεψη ήταν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, οι οποίοι ανέλυσαν με υπομονή και καλή διάθεση, στην ομάδα των παιδιών, τα μυστικά της παραγωγικής διαδικασίας.

Από τα παιδιά και τους γονείς, θερμές ευχαριστίες προς τους ξεναγούς μας για την πολύ όμορφη αυτή εμπειρία.

Επιφυλασσόμαστε για νέες δράσεις βιωματικής (και ουσιαστικής μάθησης). Το χρωστάμε στους μελλοντικούς πολίτες που ανατρέφουμε.

Η Ομάδα Γονέων Τμήματος Γ2, 9ου Δημ. Σχολείου Καρδίτσας

Εκπαιδευτική επίσκεψη Μαθητών & Γονέων στο τυροκομείο Κίσσα στο Μουζάκι

Εκπαιδευτική επίσκεψη Μαθητών & Γονέων στο τυροκομείο Κίσσα στο Μουζάκι

Εκπαιδευτική επίσκεψη Μαθητών & Γονέων στο τυροκομείο Κίσσα στο Μουζάκι




Total
0
Shares
Previous Article

Επέστρεψε ο Ελληνοιταλικός Σύλλογος από Ιταλία

Next Article

Εγκαίνια του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Παρέμβαση» στο Μουζάκι

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…