Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκοψε την πίτα του ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» του Δήμου Μουζακίου

stathisfanis

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα και με έντονο προεκλογικό χρώμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλής τον κ. Φάνη Στάθη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου, φανερά ενθουσιασμένος από την προσέλευση του κόσμου, εμφανίστηκε ενωτικός, ανοικτός σε συνεργασίες που δεν εμπεριέχουν συναλλαγή και συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες – όπως τόνισε  – και αναφέρθηκε στους βασικούς πυλώνες του προγράμματός του και του οράματος της παράταξής του για τον δήμο ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ. Τέλος, εμφανίστηκε σίγουρος για την νίκη της παράταξής του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

«Έχουμε κάνει μία τεράστια προεργασία και είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε έτοιμοι να πάμε σε εκλογές με μία πλειάδα στελεχών, αλλά κυρίως είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε ορθά τον δήμο Μουζακίου. Η εμπειρία, η γνώση, η υπευθυνότητα,η σοβαρότητα, το όραμα και το σχέδιο για τον τόπο μας ειναι τα εχέγγυα που μας καθιστούν την πρώτη δύναμη στην κούρσα των εκλογών της 26ης ΜΑΪΟΥ. 

Είναι πανθομολογούμενο πως υπάρχει σαφές προβάδισμα και αυτό το προβάδισμα διευρύνεται συνεχώς. Θα ζητήσω από όλους να επιδείξουμε πολιτικό πολιτισμό, μακριά από αντιπαραθέσεις. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει ενωμένους, διότι οφείλουμε να εργαστούμε όλοι μαζί, για να υπηρετήσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους τους συνδημότες μας», ήταν μερικά από τα κύρια σημεία  της ομιλίας του κ. Στάθη.

Να σημειώσουμε ότι, το φλουρί της πίτας κέρδισε η Ελένη Καραμπέτσα από το Παλαιοχώρι του δήμου Μουζακίου, το οποίο αντιστοιχούσε σε χαλαρωτικό μασάζ για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Mouzaki Palace.

nea poreia 04 1

nea poreia 01
nea poreia 02
nea poreia 03
stathisfanis5
nea poreia 002 1
nea poreia 15 1
nea poreia 005
nea poreia 60
nea poreia 006
nea poreia 07
nea poreia 09
nea poreia 21
nea poreia 010
nea poreia 011
nea poreia 12
nea poreia 013
nea poreia 014
nea poreia 05 1nea poreia 15
nea poreia 16
nea poreia 18
nea poreia 17
nea poreia 23



Total
0
Shares
Previous Article
sevasmiotatos Argithea nea epoxi

Δημιουργική συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεο

Next Article

Πλήρη τηλεοπτική κάλυψη σε όλα τα ορεινά χωριά της Καρδίτσας