Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας

Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΩΝ ΑΡΓΙΘΕΑΣ.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.30 π.μ ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο ΑPOLIS (πρώην πισίνα) στο Μουζάκι Καρδίτσας. Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα βρέθηκαν κοντά μας και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν ο ιερέας κ. Νικόλαος Δήμος και ο ιερέας κ. Ευάγγελος Χαντούμης. Η τυχερή που βρήκε το φλουρί είναι η κ. Μαρία Κίσσα – Παλαμά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Κίσσας, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευημερία.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας και εξυπηρέτησης πολιτών Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Νικόλαος Καραγιάννης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αγλαία Ρογγανάκη, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Χαράλαμπος Πούλιος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Ηλίας Τσιατσιάνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργιθέας  κ. Ηλίας Παπαδήμας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργιθέας κ. Κωνσταντίνος Γραμμένος, ο εκπρόσωπος τοπικής Κοινότητας Βλασίου κ. Χρήστος Γιαννακάκης, ο εκπρόσωπος τοπικής Κοινότητας Κουμπουριανών κ. Δημήτριος Μανίκας, η πρόεδρος του Συλλόγου Λεοντίτου κ. Παναγιώτα Γρηγορίου Αποστόλου, και από την τοπική Αργιθέας της Ν.Δ. ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Κωνσταντέλος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.

Τηλεγραφήματα μας έστειλαν με τις ευχές του ο Υπουργός Δικαιοσύνης  κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Γεώργιος  Κωτσός, η Βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Αντρέας Στεργίου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος.

Ευχαριστούμε το κέντρο ΑPOLIS και τον κ. Λάμπρο Χαϊντούτη για την εξυπηρέτηση, και σε όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας. Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους καλή χρονιά γεμάτη υγεία αγάπη.

Η επόμενη εκδήλωση μας θα είναι ο χορός του Συλλόγου την 28η Μαρτίου 2020 στο Κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΩΝ

Τα Ξακουστά Μοναστήρια “ΚΩΣΤΗ – ΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ”

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Δημήτριος Απ. Κίσσας

Ο Γραμματέας: Γεώργιος Γραββάνης

syllogos koumpoyrianiton kopi pitas 2

syllogos koumpoyrianiton kopi pitas 3

syllogos koumpoyrianiton kopi pitas 4

syllogos koumpoyrianiton kopi pitas 5

syllogos koumpoyrianiton kopi pitas 6
Total
0
Shares
Previous Article
tameiakesaposyrsi

Απoσύρονται οι ταμειακές μηχανές που δεν συνδέονται online με την ΑΑΔΕ

Next Article
Επίσκεψη Κ.Σ. Καρδίτσας στο Δήμαρχο Μουζακίου κ. Στάθη

Επίσκεψη Κ.Σ. Καρδίτσας στο Δήμαρχο Μουζακίου κ. Στάθη

Related Posts

E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…