Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Πύλης

Share

Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Πύλης

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα ζεστό κλίμα συναίνεσης, η πρώτη ειδική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Κατάστημα Πύλης, με την παρουσία των δημοτικών Συμβούλων της Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής.

Την έναρξη της συνεδρίασης έκανε ο πλειοψηφών δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Ούτρας καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους δημοτικούς Συμβούλους και τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία και καλή Αυτοδιοικητική παραγωγική πορεία στον Δήμο Πύλης.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας καλωσόρισε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους ευχόμενος και αυτός με την σειρά του Καλή Χρονιά και με στόχο την καλή ανάπτυξη του Δήμου Πύλης.

Κατόπιν άρχισε η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου του Δ.Σ. με προτεινόμενο από τον Δήμαρχο τον κ. Αθανάσιο Μπαλατσούκα που ψηφίστηκε κατά απόλυτη πλειοψηφία, καθώς κατά απόλυτη πλειοψηφία και μυστική ψηφοφορία ψηφίστηκε και η Δημοτική Επιτροπή.

Το Προεδρείο μετά το τέλος της διαδικασίας απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης εκλέχτηκε οΑθανάσιος Μπαλατσούκας, Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Αναγνώστου και Γραμματέας ο Παναγιώτης Τσόλας.

Ενώ την Δημοτική Επιτροπή απαρτίζουν:

Πρόεδρος ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος  Μαράβας, μέλη ο Γεώργιος Καπέλος, ο  Μάκης Παπαγεωργίου, ο Κων/νος Πλαστήρας, ο Σωτήρης Χατζής, ο Θεόδωρος Χήρας και η Έφη Μπλαντζώνη.

Δείτε επίσης