Εκλογές στον Αρχαιολογικό Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» που θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.

Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου μας,

Σε πρόωρες εκλογές οδηγείται ο Σύλλογος μετά από τις παραιτήσεις τεσσάρων μελών του ΔΣ. Πιο συγκεκριμένα παραιτήθηκαν ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και δυο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας προσκαλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με εκλογές, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Καφέ «ΑΡΩΜΑ» την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.30 π.μ. -13.00μ.μ.

Ως προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ορίζεται η Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 12 μεσημβρινή.

Η αποστολή των υποψηφιοτήτων θα γίνεται στο Ε-mail του συλλόγου gomfoimouzaki@yahoo.com και στα τηλέφωνα: 6970103733 Βούλα Τρίχα, 6977198578 Βάσω Φίλου, ώστε να προχωρήσουμε στην έκδοση των ψηφοδελτίων.

Σας περιμένουμε να αναδείξουμε το νέο Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου μας.

Με την μαζική και ενεργό συμμετοχή σας στη συνέλευση και τη ψηφοφορία θα αναδειχθούν μέσα από την κάλπη άνθρωποι που μας έχουν αποδείξει ότι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να συνεργασθούν και να χτίσουν και όχι να τορπιλίσουν ό,τι καλύτερο και ουσιαστικότερο μπόρεσε να δημιουργήσει το Μουζάκι ως φορέα μαζικής δράσης, δημιουργίας και εκπροσώπησης. Θέλουμε επίσης να τονίσουμε την αναγκαιότητα της συμμετοχής ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ καθώς έτσι θα μπορεί ο σύλλογος να εκπροσωπείται καθώς θα έχει τη δύναμη και τη δυνατότητα να μπορεί να απευθύνεται σε όλους τους σχετικούς με τα προβλήματα του συλλόγου φορείς.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Με εκτίμηση

Βασιλική Φίλου Γραμματέας, Παρασκευή Τρίχα Ταμίας, Χρυσούλα Οικονόμου ΜέλοςTotal
0
Shares