Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκλογές για τα μέλη της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου ενόψει του 3ου Συνεδρίου του κόμματος

Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Εκλογές για τα μέλη της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου ενόψει του 3ου Συνεδρίου του κόμματος

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν στο Μουζάκι, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου, που θα συμμετάσχουν στις διαδικασίες του 3ου Συνέδριου του κόμματος, προγραμματισμένου να διεξαχθεί στην Αθήνα από 14 μέχρι και 17 Απριλίου 2022.

Εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά οι Αγόρης Κων/νος, Βράντζα Παναγιώτα, Γεροπάνου Αμαλία, Γκαραβέλας Θεόδωρος, Καλύβας Λάμπρος, Καραβίδας Γεώργιος, Κρύος Παναγιώτης, Μπλάνης Δημήτριος, Ντούρβα Βιβή.

Το Συντονιστικό της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη για τη μαζική συμμετοχή τους καθώς και την Εφορευτική Επιτροπή, που ανέλαβε και έφερε σε πέρας με απόλυτη επιτυχία την όλη διαδικασία.

Η κοινωνία μας δοκιμάζεται σήμερα σκληρά από την ακρίβεια και τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, τη χειρότερη και πιο επικίνδυνη μετά τη μεταπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου θα συνεχίζει να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις ώστε η κυβέρνηση αυτή να αποτελέσει σύντομα παρελθόν και στη θέση της να αναδειχθεί μια προοδευτική με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θα εργάζεται προς όφελος των πολλών, στηρίζοντας και ανακουφίζοντας την κοινωνία και όχι τα συγκεκριμένα συμφέροντα, προς όφελος των οποίων κυβερνά η σημερινή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου

Άρης Γκαγκάς




Total
0
Shares
Previous Article
Δωρεάν rapid test στο Μουζάκι

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Next Article
Διδακτική Επίσκεψη Ομάδας Μαθητών του ΕΠΑ.Λ Μουζακίου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Διδακτική Επίσκεψη Ομάδας Μαθητών του ΕΠΑ.Λ Μουζακίου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Related Posts