Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκκληση της ΟΝΝΕΔ Μουζακίου να μείνουμε σπίτι

oned menoume spiti

 Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

λαμβάνοντας υπόψιν την κρισιμότητα των τελευταίων ημερών που περνάει η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης, ως ΟΝΝΕΔ Μουζακίου θεωρούμε υποχρέωση μας να τονίσουμε και εμείς με την σειρά μας την κρισιμότητα της κατάστασης και την αναγκαία τήρηση των μέτρων που έχει πάρει ο πρωθυπουργός και κυβέρνηση μας, με σκοπό την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

 Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες του Δήμου Μουζακίου, τις νέες και τους νέους μια κοινωνική ομάδα την οποία εκπροσωπούμε και ανήκουμε και εμείς οι ίδιοι, να πράξουμε το αυτονόητο και αυτό που γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά.

 Αποφεύγουμε τις δημόσιες συναθροίσεις, δεν συνοστιζόμαστε έξω από το σούπερ μάρκετ, τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας και πρόληψης και φυσικά ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

 Ας πράξουμε όλοι το σωστό, το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στους γονείς μας, στις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, αλλά κυρίως σε αυτούς τους συνανθρώπους μας που με αυταπάρνηση δουλεύουν ΠΛΕΟΝ χωρίς ωράρια στα νοσοκομεία μας για να είμαστε εμείς καλά και σε όλους αυτούς που δουλεύουν στα καταστήματα τροφίμων εκτεθειμένοι στον κίνδυνο για να μπορούμε να έχουμε εμείς τα απαραίτητα αγαθά που χρειαζόμαστε. Φυσικά μην ξεχνάμε και όλους εκείνους που αυτή την κρίσιμη στιγμή υπερασπίζονται τα σύνορα μας στον Έβρο και στο Αιγαίο με θάρρος ώστε Εμείς να μπορούμε άνετα να υλοποιήσουμε την πιο απλή οδηγία που μας έχει δωθεί  ποτέ.

 Όλοι μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να περάσουμε και αυτή την δυσκολία. Τότε εφόσον θα έχουμε τηρήσει όλοι τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί θα είμαστε εκεί, αγκαλιά με τους δικούς μας ανθρώπους να πούμε “πέρασε και αυτό “.

#μένουμε_σπίτι


Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μουζακίου

Αμβρόσιος Πήτας




Total
0
Shares
Previous Article
timotheos

Εγκύκλιος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Τιμοθέου για τον κορονοϊό

Next Article
IOS TILEFROD slide

Δ. Τρικκαίων: Σε πολίτες τα πρώτα δωρεάν συστήματα τηλεφροντίδας