Έκκληση για άμεση αποκατάσταση της πρόσβασης στο Πευκόφυτο

Έκκληση για άμεση αποκατάσταση της πρόσβασης στο Πευκόφυτο
<

Έκκληση για άμεση αποκατάσταση της πρόσβασης στο Πευκόφυτο

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της κοινότητας Πευκόφυτου κ. Περικλή Κουτσογιάννη για την ιστάμενη κατάσταση μέχρι αυτής τη στιγμή στο χωριό, μας ενημέρωσε πως η πρόσβαση σε αυτό, είναι μέσα από το ποτάμι, με φορτωτή που εκτελεί χρέη μεταφορέα – ταξί. Σήμερα κατόρθωσαν και μερικά  οχήματα τύπου 4χ4 – λόγω της πτώσης της στάθμης των υδάτων – να διασχίσουν τον ποταμό και να περάσουν απέναντι.

Η ηλεκτροδότηση και υδροδότηση αποκαταστάθηκε. Στο συνοικισμό Νησιά υπάρχουν μερικοί κάτοικοι που τους παρέχονται ακόμα και σήμερα τρόφιμα και νερό, πέραν αυτού όμως είναι όλοι καλά και παραμένουν αισιόδοξοι καθώς ορατός κίνδυνος για την επιβίωσή τους δεν υπάρχει.

Ο πρόεδρος κ. Κουτσογιάννης κάνει έκκληση για άμεση αποκατάσταση της πρόσβασης στο χωριό καθώς σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις επίκεινται βροχοπτώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο και αν δεν βρεθεί μια λύση μέχρι τότε ίσως να μην κατορθώσουν λόγω της αύξησης της στάθμης των υδάτων να διασχίσουν τον ποταμό ούτε ακόμα και με μηχάνημα βαρέου τύπου.


Total
0
Shares
Previous Article

Έκκληση για βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας!

Next Article

Βοήθεια πληγέντων από τον ΠΑΣ Αργιθέας


Total
0
Share