Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έκκληση για Αιμοδοσία από τον Δήμο Πύλης

Έκκληση για Αιμοδοσία από τον Δήμο Πύλης

Έκκληση για Αιμοδοσία από τον Δήμο Πύλης

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής  – Υγείας & Αλληλεγγύης του Δήμου Πύλης γίνεται γνωστό ότι:

Σε συνεργασία με το Τμήμα ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, με δεδομένο ότι υπάρχει καρτέλα του Δήμου Πύλης μπορεί, όποιος θέλει και μπορεί, μόνος του, να περάσει από το Νοσοκομείο και να δώσει ΑΙΜΑ για τους συνανθρώπους του.

Αφού μιλήσει με την υπεύθυνη του Τμήματος την κυρία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ.

Από τις 9:00 το πρωΐ μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5:30 μέχρι τις 8:00. Το Σαββατοκύριακο από τις 8:30 το πρωΐ μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι.

Η Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Χαρά Καλιώρα καλεί όλους τους δημότες και τους φίλους του Δήμου να ανταποκριθούν στην προσπάθεια.

«… Αγαπητέ δημότη μας, Αγαπητοί ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

Ποτέ η ανάγκη για αίμα δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο το τελευταίο διάστημα! Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει από θεωρία πράξη, είναι να στηρίξεις την προσπάθεια και να συμμετέχεις στη δράση. Βοήθησε μας να το κάνουμε πράξη. Δώσε ζωή, είναι στο αίμα σου, πρόσφερε αίμα. Κάνε μια καρδιά να χτυπά. Γίνε κι εσύ Εθελοντής Αιμοδότης. Είναι το πιο όμορφο Δώρο στον συνάνθρωπο. Ειδικά τώρα τις Γιορτές. Βέβαια σαν Δήμος θα οργανώσουμε και ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ μίας ημέρας στον Δήμο μας. Αλλά ξεκινάμε από αυτό. ΤΩΡΑ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ…».

Έκκληση για Αιμοδοσία από τον Δήμο Πύλης




Total
0
Shares
Previous Article
Όλα για την Αργιθέα!!!

Όλα για την Αργιθέα!!!

Next Article
Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Ολοκληρώνεται η συνεργασία με τους Κωστή Γόντικα και Τζάβιν Ντελόριερ - Ξεκινά την Τρίτη η προπώληση εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκό - Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας: Ξεκινά το πρωί της Τρίτης η προπώληση των εισιτηρίων - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μαζί στη Basket League!!!

Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Νέα προσθήκη ο Γιώργος Γκιουζέλης

Related Posts