Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδρομή του Κατηχητικού Σχολείου Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου

 

Στην Ταξιαρχία ελικοπτέρων στρατού στο Στεφανοβίκειο Βόλου και στην 110 Πτέρυγα μάχης πολεμικής αεροπορίας στη Λάρισα

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Κατηχητικού Σχολείου Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου, στην Ταξιαρχία ελικοπτέρων στρατού στο Στεφανοβίκειο Βόλου καθώς και στην 110 Πτέρυγα μάχης πολεμικής αεροπορίας στη Λάρισα.

 Η εκδρομή έγινε στις 7 Νοεμβρίου με πρώτο σταθμό τη βάση ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο Βόλου όπου τα 50 παιδιά με συνοδό τον Ιερέα Καναβό Ηλία εφημέριο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου ενημερώθηκαν για τους τύπους των ελικοπτέρων Apache και Χιούι καθώς και των ελαφρών αεροσκαφών πολεμικής αεροπορίας στρατού και είχαν την ευκαιρία να ανεβούν στα ελικόπτερα Χιούι και Apache. Στην συνέχεια μετέβησαν στην 110 πτέρυγα μάχης της πολεμικής αεροπορίας στη Λάρισα όπου επισκέφθηκαν την μεγάλη φωτογραφική έκθεση με τα πρώτα πολεμικά αεροσκάφη έως και τα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και τα διάφορα εκθέματα της έκθεσης.  Ανέβηκαν στο F16 block 50 όπου πιλότοι τους ξεναγούσαν στο πιλοτήριο του αεροσκάφους και ενημερώθηκαν και είδαν τα πολεμικά αεροσκάφη Miraze 2000 και Phantom. Επίσης είχαν την ευκαιρία να πετάξουν με τον εξομοιωτή πτήσης “ΠΗΓΑΣΟΣ” και να προμηθευτούν διαφορά αναμνηστικά της πολεμικής αεροπορίας.

 Τα παιδιά εντυπωσιασμένα από τα όσα είχαν την ευκαιρία να δουν μετά από ένα σύντομο γεύμα επέστρεψαν χαρούμενα στα σπίτια τους.

[RPG id=85071]

 




Total
0
Shares
Previous Article

Απεβίωσε ο Λάζαρος Αρσενίου

Next Article

ΑΡΓΙΘΕΑ Νέα Εποχή: Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΜΟΔ