Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδρομή του ΚΑΠΗ Μουζακίου στο Βόλο

 

Μια υπέροχη εκδρομή πραγματοποίησε η ΔΗΚΕΔΗΜ για τα μέλη του ΚΑΠΗ Μουζακίου την Κυριακή 16/12/18 στην περιοχή του Βόλου.

Το πρόγραμμα περιελάβανε επίσκεψη στη Μονή Ταξιαρχών στα Άνω Λεχώνια. Εκεί  οι εκδρομείς περιηγήθηκαν στους χώρους του μεγάλου μοναστηριού, προσκύνησαν με κατάνυξη τη θαυματουργή εικόνα των Ταξιαρχών, την εικόνα της Παναγίας όπου τα μάτια της περιέχουν λείψανα Αγίων και ευχαριστήθηκαν από την υπέροχη θέα και τη φιλοξενία των Αδελφών μοναχών.

Στη συνέχεια μεταβήκαμε στα Καλά Νερά για φαγητό  μπροστά στην παραλία με θέα τη θάλασσα.

Τελευταίος σταθμός ήταν η πανέμορφη πόλη του Βόλου. Η πόλη είναι εκπληκτικά στολισμένη με πολλά λαμπιόνια και πολλά θεματικά πάρκα σε αρκετές πλατείες. Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να πιούν τον καφέ τους ,να περιηγηθούν στους δρόμους και στην αγορά της πόλης και να θαυμάσουν τον αξιοθαύμαστο  Χριστουγεννιάτικο στολισμό της βάζοντάς τους στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Κατά το δρόμο της επιστροφής, τα αγαπημένα μας μέλη είχαν μια έκφραση ικανοποίησης στα πρόσωπά τους, γεμάτα όμορφες εικόνες, κουβαλώντας μαζί τους το επιθυμητό πνεύμα των Χριστουγέννων.

ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.


anw lehwnia kapi Mouakiou 1

anw lehwnia kapi Mouakiou 2




Total
0
Shares
Previous Article

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Βατσουνιάς ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γ. Κωτσός

Next Article

Η βόμβα στον ΣΚΑΪ και η άθλια επιχείρηση πολιτικής εκμετάλλευσης

Related Posts

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε Πορτή και Κανάλια του Δήμου Μουζακίου
Διαβάστε περισσότερα

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο Κυριακή 21/4 σε όλο το Δήμο Μουζακίου – Σε όλη τη δυτική και ανατολική Αργιθέα και σε περιοχές της Καρδίτσας

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο Κυριακή 21/4 σε όλο το Δήμο Μουζακίου και σε όλη τη δυτική και ανατολική Αργιθέα από 06:00 έως 08:00