Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Συγχαρητήρια και προς τις οικογένειές τους και εύχομαι να παίρνουν οι γονείς πάντοτε τέτοιες χαρές από τα παιδιά τους. Είναι βέβαιο ότι οι επιτυχίες αυτές οφείλονται στη συνεχή και εντατική προσπάθειά τους. Στον σωστό προγραμματισμό της μελέτης τους, στην αξιόλογη δουλειά του σχολείου και των εκπαιδευτικών.

Για όσους δεν είδαν το όνομά τους στις καταστάσεις επιτυχίας να πούμε ότι στη ζωή συμβαίνουν και οι αποτυχίες. Όμως πρέπει να γνωρίζουν ότι με συνεχή προσπάθεια και περισσότερη θέληση είναι απολύτως βέβαιο ότι θα πετύχουν τελικά αυτό που θέλουν. Εύχομαι υγεία και καλές γιορτές.

O Δήμος Πύλης σας προσκαλεί την 30η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα της εβδομάδας Κυριακή και ώρα 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πύλης, για να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να σας συγχαρούμε τον καθένα ξεχωριστά, και όλους μαζί.

Στους συμμετέχοντες, στην εκδήλωση της βράβευσης, σπουδαστές, θα υπάρξει κλήρωση συμβολικών δώρων.

Σε περίπτωση που δεν είναι εύκολο να βρίσκεστε κοντά μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ή να παρευρίσκονται οι γονείς σας για την παραλαβή των βραβείων που ετοιμάσαμε  – ως Δήμος Πύλης –  για σας, στα τηλέφωνα 2434-3-50100 & 2434-3-50125.

Ο Δήμαρχος Πύλης

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΒΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Πρωτοχρονιά στα Τρίκαλα - Με λαμπερή γιορτή υποδεχόμαστε το 2019

Next Article

Γεμάτη η χθεσινή μέρα στον Τεχνόδρομο Χριστουγέννων στο Μουζάκι

Related Posts