Εκδήλωση του 1ου Νηπιαγωγείου Μουζακίου

ekdilosi 1o Nipiagwgeio Mouzakiou

Εκδήλωση του 1ου Νηπιαγωγείου Μουζακίου

“Η Παναγιά τα πέλαγα……. Ε σεις τζιτζίκια μου άγγελοι…” γλυκές μελωδίες, χαρούμενες φωνές, χορό, μουσική, ποιήματα, πλημμύρισε η αυλή του σχολείου μας, 1ου Νηπιαγωγείου Μουζακίου, σήμερα 13 Ιουνίου 2023, σκορπίζοντας, χαρά και συγκίνηση σε όλους μας.

 Θερμά συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό κ. Όλγα Αργύρη που σχεδίασε την εκδήλωση. Επίσης συγχαρητήρια στις εκπαιδευτικούς Κωνσταντίνα Σουφλιά, Μαρία Καή, Αναστασία Νάρη, Ελένη Πλιάκου.

Στη για πολλά χρόνια συνάδελφο κ. Λαμπρινή Μπακούλα, εύχομαι από καρδιάς καλή συνταξιοδότηση.

Στη συνάδελφο κ. Έλενα Νασιοπούλου, που τόσα χρόνια μας ένωνε η ίδια αγάπη για το σχολείο, η ίδια όρεξη για δημιουργία, εύχομαι καλή αρχή στο νέο της ξεκίνημα. Για μας θα είναι πάντα κομμάτι του σχολείου μας.

Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που μου έδωσαν την ευκαιρία -τη μέρα αυτή που σηματοδοτεί τη συνταξιοδότηση μου από την εκπαίδευση- να γεμίσω χαρά και συγκίνηση στο δικό μας χώρο, στο νηπιαγωγείο μας, στο πρώτο μας σχολείο που μαθαίνουμε πως να βγούμε στη ζωή.

Όταν βγαίνουμε στον κόσμο είναι καλύτερα να κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου και να είμαστε μαζί, αυτό το μάθημα πήραν τα παιδιά μας.

Τους εύχομαι να πετάξουν μακριά με τα φτερά τους ανοιχτά και με δίψα και ενθουσιασμό να σκαρφαλώσουν σε απάτητες βουνοκορφές γνώσης και εμπειρίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που συνάντησα και συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Ελένη Κάμπα

Προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου Μουζακίου

ekdilosi 1o Nipiagwgeio Mouzakiou2

Total
0
Shares