Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών της Παυσιλυπούπολης

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Παυσίλυπο

 

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Παυσίλυπο

Εκδήλωση για να τιμήσει και να ευχαριστήσει τους εθελοντές και όλους τους συντελεστές της Παυσιλυπούπολης οργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 22/1 στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου, ο Δήμος Καρδίτσας.

“Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω όλους, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, τους αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και πάνω από όλα τους εθελοντές μας που συμβάλατε στην οργάνωση και την λειτουργία της“Παυσιλυπούπολης”. Φέρατε εις πέρας με επιτυχία και με πολύ προσωπική εργασία μια δύσκολη αποστολή αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά οτι με συνεργασία και ομαδική δουλειά και διάθεση προσφοράς προς την πόλη, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Ήδη από σήμερα ξεκινάμε την προεργασία για την “Παυσιλυπούπολη” και τις εκδηλώσεις της επόμενης εορταστικής περιόδου και είμαστε σίγουροι οτι στην προσπάθειά μας αυτή θα έχουμε και πάλι την υποστήριξή σας.” τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος κατά τη διάρκεια της λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα.

Όπως ανέφερε η φετινή “Παυσιλυπούπολη” με κεντρικό θέμα τα “Κάστρα και τους Ιππότες” με τα εντυπωσιακά τρισδιάστατα σκηνικά που δημιούργησαν με πολύ μεράκι οι εθελοντές και εργαζόμενοι του Δήμου και τις πρωτότυπες δημιουργικές δραστηριότητες που φιλοξενήθηκαν στα θεματικά σπιτάκια, ξεπέρασε σε επιτυχία και επισκεψιμότητα κάθε προηγούμενη διοργάνωση και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια τόσο από τους συμπολίτες, όσο και από τους επισκέπτες της πόλης μας.

Συνέβαλε μάλιστα στην πανελλήνια προβολή της πόλης μας, μέσω της ΕΡΤ (ΕΡΤ3 & ΕΡΤ Λάρισας) που ήταν χορηγός επικοινωνίας και των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών (ΣΚΑΙ, ALPHA) που πραγματοποίησαν ζωντανές συνδέσεις

“Το σημαντικότερο όλων είναι οτι η “Παυσιλυπούπολη” πρόσφερε στιγμές χαράς και δημιουργίας στα παιδιά που την επισκέφθηκαν είτε οργανωμένα με τα σχολεία τους είτε μεμονωμένα με τους γονείς τους -και μάλιστα όχι μόνο μια φορά- συμμετέχοντας  με ενθουσιασμό στις δραστηριότητές της που στο σύνολό τους ήταν δωρεάν.” υπογράμμισε  ο κ. Αλεξάκος ευχαριστώντας με την ευκαιρία  τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της περιοχής, αλλά και άλλων πόλεων για τις οργανωμένες επισκέψεις χιλιάδων μαθητών στην “Παυσιλυπούπολη”καθώς και όλους τους φορείς, συλλόγους, ομίλους, καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Ο κ. Αλεξάκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την σημαντική οικονομική τους υποστήριξη τους Μεγάλους Χορηγούς της Παυσιλυπούπολης που ήταν οι εταιρείες: COSMOTE, TERNA, Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας.

Ευχαρίστησε επίσης για την συμβολή τους, τους χορηγούς που ήταν οι:

Αστικό ΚΤΕΛ, Υπεραστικό ΚΤΕΛ, Μασούτης, ΕΔΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, Αέριο Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας, ΔΕΛΤΑ, ΘΕΟΝΗ, Mikel, Oινοποιείο Καραμήτρος, Κ & Π Καφαντάρης- Παπακώστας Α.Β.Ε.Ε., SM Κρητικός, Hondos Center, Γιαννακός Θ. & Δ., Παστέλια Jannis, Μέλι Αττικής, Κουρκούνας Εξοπλισμός Καταστημάτων Εστίασης, Θέατρο Όψεις.

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και  τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν τις εκδηλώσεις προσφέροντας υλικά και υπηρεσίες, οι οποίες ήταν οι εξής: Στ & Δημ . Βλάχος, Damavand Α . Ε., Κίσσας Τυροκομικά, Pigasos Μ.Β,  Γερμανός (Χρ. Γωγούλης), Κασταλία, ΙΚΤΕΟ Μουχτής, Ζορμπάς, Σκλαβενίτης, Ξενοδοχείο Κιέριον, ΜΕΒΓΑΛ– Τάχας, Ξενοδοχείο Άστρον, Charlot, Μillaneza, Thessallikon Grand, Arni Ηοtel Dοmotel, Naiades Ηοτεl, Καρακικές Shopping Center, U – Shop Computer, Παπαβασιλείου, Εκτυπωτική Καρδίτσας, ΕΛΤΑ, Ζιάκανος Αποστ . Υγραέριο, Garden Αραμπατζής, Φως και Τέχνη, North Bridge · Κατασκευή Ιστοσελίδων, Θεσσαλία Times, Αστέρια Ψητοπωλείο, La Fiamma, Μικρό Παλάτι, Γυράδικο, Αρωματίζω, Πεζοδρόμιο Free Press, Γιαννακάκης, Χάρμπας Κ. Σιδηροκατασκευές, Γαλαγάλας Έπιπλα, Κazarma Laκe Resort & Spa

ethelontes pafsilipoupoli 1

ethelontes pafsilipoupoli 2

ethelontes pafsilipoupoli 3




Total
0
Shares
Previous Article

Κοπή πίτας στο κατηχητικό του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Της Θεοτόκου Μουζακίου

Next Article

Σπέκουλα παραπληροφόρησης από τη ΝΔ για το Δημόσιο