Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδήλωση παρουσίασης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγράφων (ΕΑΠΑ)

kardampikhs stergiou nanos

Εκδήλωση παρουσίασης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγράφων (ΕΑΠΑ)

Οι Δήμοι Λίμνης Πλαστήρα, Αργιθέας Καρδίτσας και Αγράφων Ευρυτανίας, οργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγράφων, (ΕΑΠΑ). Εισηγητής είναι ο κ. Δημήτρης Σκάλκος, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Πρόεδρος της Επιτροπής Καθοδήγησης του ΕΑΠΑ με συνεισηγητές Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων που συμμετέχουν στο ΕΑΠΑ.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί σημεία όπου εκτελούνται έργα αποκατάστασης από τις καταστροφές του ακραίου καιρικού φαινομένου «Daniel”.

Εκδήλωση παρουσίασης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγράφων (ΕΑΠΑ)
Φωτογραφία αρχείου από την 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής ΕΑΠΑ (ΜάΪος 2023)

Στην εκδήλωση συμμετέχουν στελέχη των Ειδικών Υπηρεσιών Συντονισμού και Διαχείρισης Έργων από συναρμόδια Υπουργεία, παλαιοί και νέοι αιρετοί της Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων της Καρδίτσας, κ.α.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μορφοβουνίου «Αντώνης Σαμαράκης», το απόγευμα της Κυριακής 26/11/2023 και ώρα 5 μ.μ.

Την Δευτέρα στην Λίμνη Πλαστήρα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Καθοδήγησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγράφων, με αντικείμενο την ένταξη νέων έργων, τα οποία στοχεύουν στην αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών και της ανανέωσης του τουριστικού προϊόντος των Αγράφων.
Total
0
Shares
Previous Article
Με αφορά… σε αφορά… ΜΑΣ αφορά ΟΛΟΥΣ

Με αφορά… σε αφορά… ΜΑΣ αφορά ΟΛΟΥΣ

Next Article
Μήνυμα του Γ. Κωτσού για τη νέα σχολική χρονιά - Αναφορές Γ. Κωτσού σε Πιερρακάκη-Ζαχαράκη-Αυγενάκη για περαιτέρω στήριξη των πλημμυροπαθών

Μήνυμα Γιώργου Κωτσού για την παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Related Posts