Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδήλωση με θέμα: «Κρυολόγημα – Ίωση – Γρίπη», πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Αγναντερού

Μια ενδιαφέρουσα και εξαιρετικά επίκαιρη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Αγναντερού, την Παρασκευή 28-2-1019 το απόγευμα, με θέμα: «Κρυολόγημα – Ίωση – Γρίπη».

Παρέστησαν αρκετοί επίσημοι, μεταξύ των οποίων, ο αιδεσιμότατος πατήρ Βασίλειος Χαντζής, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Πάντος Άγγελος, ο Πρόεδρος της κοινότητας Αγναντερού κ. Τσιαφίτσας Ευάγγελος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μουζακίου κα. Ντούρβα Παρασκευή και κ. Στάθης Θεοφάνης, αιρετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μονάδας.

Προηγήθηκε ολιγόλεπτος χαιρετισμός του Διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Πλαϊνού Γεωργίου και στη συνέχεια η εισηγήτρια της εκδήλωσης της εκδήλωσης ιατρός κα. Τζανακάρη Αθανασία, Επιμελήτρια Α’  Γενικής Ιατρικής Π.Ι Αγναντερού Κ. Υ. Μουζακίου ανέπτυξε το θέμα.

Η επαγγελματική αρτιότητα, η επιστημονική κατάρτιση, η εμπειρία της ομιλήτριας, ο απλός και μεταδοτικός λόγος, αλλά κυρίως η πολυσχιδής και πολύπλευρη ανάλυση του θέματος μέσα από την παρουσίαση, φωτογραφίες και βίντεο, έδωσε τη δυνατότητα στο ακροατήριο να κατανοήσει πλήρως το θέμα.

Ακολούθησαν ερωτήσεις των παρευρισκομένων και δόθηκαν απαντήσεις από τη διακεκριμένη ιατρό και η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση ότι θα υπάρξουν και στο μέλλον ανάλογες δράσεις, που σκοπό θα έχουν την ενημέρωση της σχολικής μονάδας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα σε θέματα υγιεινής και προφύλαξης.

agnantero imerida iosi 2

agnantero imerida iosi 3




Total
0
Shares
Previous Article

ΕΣΥΝΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-Ημερίδα: “Καινοτομία & Επιχειρηματικές ευκαιρίες στον Αγροδιατροφικό Τομέα”

Next Article

1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας: «Ημερίδα διάχυσης ευρωπαϊκών προγραμμάτων»