Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Τρίτη 4 Ιουλίου η εκδήλωση λήξης των ακαδημιών του Α.Σ.Καρδίτσας

Μια γεμάτη χρονιά, με προπονήσεις, επίσημους και φιλικούς αγώνες, συμμετοχή σε τουρνουά, βαίνει προς το τέλος της για τις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας. Την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα στο κλειστό της πόλης μας, θα κλείσει η χρονιά για τις ακαδημίες του Α.Σ.Κ. με μια εκδήλωση με πολύ μπάσκετ, παιχνίδι, εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά. Καλούνται όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Α.Σ.Κ. μαζί με τις οικογένειές τους να δώσουν το «παρών» και παράλληλα να ανανεώσουν το ραντεβού για το Σεπτέμβριο.

Συνέχεια στο προπονητικό καμπ έως τις 7 Ιουλίου

Μπορεί οι ακαδημίες να ολοκληρώνουν την Τρίτη την αγωνιστική χρονιά, όμως οι δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής και του Α.Σ.Κ. συνεχίζονται. Το προπονητικό καμπ ατομικής βελτίωσης που διοργανώνει ο Α.Σ.Καρδίτσας για όλα τα παιδιά ηλικίας 12-17 ετών, ξεκίνησε στις 19 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Ιουλίου. Με συνολική διάρκεια τριών εβδομάδων, το καμπ γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με το συντονισμό του Γιάννη Χασιώτη, που είναι ο τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών και στοχεύει στην ατομική βελτίωση των νέων αθλητών.

Η συμμετοχή είναι μεγάλη, το ίδιο και η διάθεση των παιδιών που δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους για το άθλημα, αλλά και την όρεξη να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να αγγίξουν τα όρια των δυνατοτήτων τους.




Total
0
Shares
Previous Article

Άμεση λύση των προβλημάτων υδροδότησης απαιτεί ο Δήμος Σοφάδων

Next Article

«Τα Λουτρά Σμοκόβου μαραζώνουν»