Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδήλωση για την κατάθλιψη στην 3η ηλικία πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Καλλιφωνίου

Εκδήλωση για την κατάθλιψη στην 3η ηλικία πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Καλλιφωνίου

Πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Καλλιφωνίου

Εκδήλωση για την κατάθλιψη στην 3η ηλικία

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση ιατροκοινωνικού ενδιαφέροντος με θέμα “η κατάθλιψη στην τρίτη ηλικία” που διοργάνωσαν στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Καλλιφωνίου, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, παιδείας και πολιτισμού και το Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Καρδίτσας – Δημοτικής Ενότητας Καλλιφωνίου. Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την ψυχιατρική κλινική του Γ. Ν. Καρδίτσας και το Ειδικό Ψυχογηριατρικό ιατρείο της Ψυχιατρικής Κλινικής του Π. Γ. Ν. Λάρισας την περασμένη Παρασκευή.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Παναγιώτης Μάλλιαρης, ψυχίατρος, MD, Επιμελητής Β’ Ψυχιατρικής Γ.Ν. Καρδίτσας, Αδάμος Κων/νος ψυχίατρος, MD, MSC, Μέλος Ελληνικής ψυχογηριατρικής εταιρείας, Ευρυδίκη Μπουρνούδη ψυχολόγος, MSC, Ψυχιατρικής Κλινικής Γ.Ν. Καρδίτσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος, η αντιδήμαρχος κ. Ουρανία Σούφλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ματζιάρας, οι Αιδεσιμότατοι των τοπικών ενοριών της περιοχής και πλήθος κόσμου. Την εκδήλωση κάλυψαν οι χορηγοί τους οποίους ευχαριστούμε θερμά: Αναλυτικά Εκτυπωτική Καρδίτσας – Γραφικές Τέχνες Τσιαμαντάς – Παππάς (εκτύπωση προσκλήσεων), το φωτοτυπείο Τσιτούρης Κωνσταντίνος (δημιουργία αφισών), το πολυφωνικό Ωδείο Καρδίτσας κάλυψη μικροφωνικής, το ζαχαροπλαστείο Χαλβατζής το οποίο έκανε καλύτερες τιμές στην παρασκευή και πώληση των γλυκών που προσφέρθηκαν κατά την εκδήλωση

kaph kallifoni 1




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia klopi slide

Εξιχνίαση κλοπής και συλλήψεις για ναρκωτικά και Τελωνειακό κώδικα

Next Article
syriza

Εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Αγροτικός Τομέας: παρόν και μέλλον»