Εκδήλωση για τα 137 χρόνια ελεύθερης Θεσσαλίας από την Πανθεσσαλική Στέγη

 

Η Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ», στα πλαίσια των καταστατικών της δεσμεύσεων, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην τιμητική εορταστική εκδήλωση με τον τίτλο “137 Χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλία” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης (Γαλανού & Χαιρεφώντος – Πλάκα), στις 10.15 π.μ. (Πέρας Προσέλευσης 10:30 π.μ)

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται: Πανηγυρική Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης, χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Στέγης Δρ. Στέφανο Κούτρα, εκφώνηση πανηγυρικού από τον Δήμαρχο Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο, πομπή παραδοσιακού αγήματος και παρευρισκόμενων στο Μνημείο “Άγνωστου Στρατιώτη” στην πλατεία Συντάγματος και κατάθεση στεφάνων από: Πρόεδρο «Πανθεσσαλικής Στέγης», Δήμαρχο Καρδίτσας, εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής, Θεσσαλίας και της Κυβέρνησης.

Στο τιμητικό άγημα θα λάβουν μέρος μέλη συλλόγων, ντυμένοι με παραδοσιακές θεσσαλικές φορεσιές, ενώ μετά την κατάθεση Στεφάνων θα ακολουθήσει παρουσίαση παραδοσιακών χορών από Θεσσαλικούς συλλόγους της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Θα παραστεί η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.

Τελετάρχης: κ. Κώστας Τσώρας Αντιπρόεδρος Συλλόγου Θεσσαλών Χαϊδαρίου «Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ»

Για το Δ.Σ. της Πανθεσσαλικής Στέγης

panthessaliki stegi

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

10:15 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

10:30 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΑΚΟ

10:45 ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ

11:45 ΠΟΜΠΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΓΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

12:20 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

13:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

14:30 ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΡΟΖΑΛΙΑ, ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ 59, ΑΘΗΝΑ,

thessalyTotal
0
Shares