Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδήλωση για Αυτοδιοίκηση και Κοινωνία των Πολιτών

.

Ομιλία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Κοινωνία των Πολιτών πραγματοποιείται στα Τρίκαλα. Η ΜΚΟ «Πράσινη Κιβωτός» με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρικκαίων και της ΠΕ Τρικάλων οργανώνει ομιλία με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αρωγό την Κοινωνία των Πολιτών, στο δρόμο για ένα Αειφόρο Αύριο της Υπαίθρου που θα δώσει επαγγελματικές διεξόδους στους Νέους».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9  Μαΐου 2018 και ώρα 17.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Προσκεκλημένοι εισηγητές είναι ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κούλογλου, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης και ο Πρόεδρος του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ κ. Σταύρος Μπένος.

Σε ανακοίνωση της «Πράσινης Κιβωτού» τονίζεται ότι «Οι διοργανωτές φιλοδοξούν, η ημερίδα αυτή με τη συμμετοχή καταξιωμένων εισηγητών που βλέπουν μπροστά από την εποχή τους να αποτελέσει μια καλή αφορμή για να πάνε καλύτερα τα πράγματα στον τόπο μας.Η Πράσινη Κιβωτός που ιδρύθηκε πριν τέσσερα χρόνια και υπηρετεί το τρίπτυχο “Άνθρωπος  – Κοινωνία – Περιβάλλον” φιλοδοξεί για μια ακόμη φορά μέσα από αυτή την ημερίδα, με Σεβασμό στο Περιβάλλον να δείξει το δρόμο στους Νέους:  για την Ανάπτυξη, για την Επιχειρηματικότητα, για τον Πρωτογενή Τομέα, για τον Πολιτισμό, για την Εθελοντική Προσφορά».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

kibotos




Total
0
Shares
Previous Article

27η Πολιτιστική Συνάντηση Παιδιών

Next Article

Ενισχύσεις 470.000€ στους Δήμους Καρδίτσας και Παλαμά για την αντιμετώπιση ζημιών από την κακοκαιρία