Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδηλώσεις του Ζ΄ Παιδικού Σταθμού Δ. Τρικκαίων για τα παιδιά όλου του κόσμου

Εκδηλώσεις του Ζ΄ Παιδικού Σταθμού Δ. Τρικκαίων για τα παιδιά όλου του κόσμου

 

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, η οποία γιορτάζεται την 11η Δεκεμβρίου και με στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για τις ανάγκες, τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις των ενηλίκων απέναντι στα παιδιά, πραγματοποιήθηκαν στον Ζ΄ Παιδικό Σταθμό Δήμου Τρικκαίων οι παρακάτω δραστηριότητες:

  1. Τη Δευτέρα 9/12/2019: Ζωγραφική προσώπου από την παιδαγωγό της τάξης.
  2. Την Τρίτη 10/12/2019: Αφήγηση παραμυθιού «το πιάτο του Αλέξανδρου» και δραματοποίηση της ιστορίας «το κουτάλι της αγάπης».
  3. Την Τετάρτη 11/12/2019: Τα παιδιά διασκέδασαν με μουσικοκινητικά δρώμενα – παιχνίδια με τον κλόουν. Επίσης συγκέντρωσαν βιβλία, τα οποία χάρισαν στην βιβλιοθήκη της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου, θέλοντας να κάνουν πιο ευχάριστη την παραμονή των παιδιών που νοσηλεύονται.

Με τις παραπάνω δράσεις οι λιλιπούτειοι μαθητές μας είχαν την δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν, να μάθουν τι χρειάζεται ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά, αλλά και να κατανοήσουν έννοιες όπως η αλληλεγγύη, η προσφορά και η συνεργασία.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση των παραπάνω δραστηριοτήτων και κατ´ επέκταση και στην επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει.

Ζ΄ Παιδικός Σταθμός Δήμου Τρικκαίων

paidia trikala 2 paidia trikala 3 paidia trikala 4




Total
0
Shares
Previous Article
«Με την Ευχή της Μάνας» μία Μοναδική Λαογραφική Θεατρική Παράσταση στον «Παρνασσό»

«Με την Ευχή της Μάνας» μία Μοναδική Λαογραφική Θεατρική Παράσταση στον «Παρνασσό»

Next Article
asep proslipseis

Πρόσληψη προσωπικού ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ σε φορείς πρόνοιας και υγείας