Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδηλώσεις του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρανέας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΑΝΕΑΣ

Την Κυριακή 13 Αυγούστου ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κρανέας, σε συνεργασία με το Δήμο Μουζακίου, διοργανώνει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους, συντροφιά με την κλόουν Βάγια Γουλοπούλου.

Ελάτε λοιπόν όλοι στην πλατεία του χωριού μας και ώρα 9.00 μ.μ. να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε σε ένα ξέφρενο πάρτι γέλιου, χαράς και ξεγνοιασιάς.

Στο τέλος θα ακολουθήσει ζωγραφική προσώπου.

Η αποκορύφωση των εκδηλώσεων θα είναι τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού μας.

Θα εμφανιστούν τα χορευτικά του Συλλόγου μας, με τις παραδοσιακές στολές της καραγκούνας. Θα ακολουθήσει πλούσιο λαικοδημοτικό γλέντι με τον εξαιρετικό Γιάννη Μπάο στο κλαρίνο, Βασίλη Βράντζα στο μπουζούκι, Κώστα Νασιόπουλο στην κιθάρα, Κατέρη Ηλία στα πλήκτρα, Καψιώχα Αποστόλη στα ντραμς. Στο τραγούδι τον παραδοσιακό Αποστόλη Γκολίτο και την μοναδική στο είδος της Μαρία Πουλιανίτη.

Δεν τελειώσαμε εκεί όμως. Η εθελοντική εργασία μελών του Συλλόγου μας θα προσφέρει άλλη μια μέρα δράσης στους μικρούς μας φίλους.

Το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού θα αναβιώσει την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο χώρο της πλατείας-παιδικής χαράς και ώρα 8.00 μ.μ.

Πιστέψτε με ο θησαυρός θα είναι ανεκτίμητης αξίας.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας έχουμε κοντά μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου μας




Total
0
Shares
Previous Article

Περ. Θεσσαλίας: Ανοιχτές κλιματιζόμενες αίθουσες για το κοινό

Next Article

Συνέντευξη Χρυσούλας Κατσαβριά-Σιωροπούλου στο ΑΠΕ