Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας»

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20-10-2021) με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη συνοικία της Νεάπολης Λάρισας, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος.

Αναγνώστηκε επίσης η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, Ταξίαρχος Χρήστος Σιμούλης, υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, όπου έλαβε χώρα μικρή δεξίωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου, ο οποίος χοροστάτησε, και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλησης και Διά Βίου Μάθησης, Νικόλαος Λιούπας, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Χρήστος Καλομπάτσιος, η Βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Φαλάρας, εκπρόσωπος του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, ο Προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Γεώργιος Δοδοντσάκης, ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας, Ηλίας Καμπελής, η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, ο Επίτιμος Επιτελάρχης Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος (ε.α.) Χρήστος Φράγγος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Καλούσιος, ο ειδικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αρχιφύλακας Ηλίας Αναγνώστου, απόστρατοι αστυνομικοί, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, καθώς και εν ενεργεία αστυνομικοί.

Επιπλέον, ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Αναλυτικά:

  • στο Βόλο, έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, η πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καθώς και Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (ΤΑΞΠΝ), Ταξίαρχος Δημήτριος Δρόσος, ο Αναπληρωτής Διοικητή 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (ΤΑΞ.ΑΣ.), Συνταγματάρχης (ΑΣ) Νικόλαος Μπινιατίδης, ο Διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης (Π.Μ.), Σμήναρχος Κωνσταντίνος Τζοβάρας, η Λιμενάρχης Βόλου, Αντιπλοίαρχος (ΛΣ) Βασιλική Κωνσταντά, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Πύραρχος Ευάγγελος Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Αστυνόμος Β΄ Ανάργυρος Διχτάς, απόστρατοι καθώς και εν ενεργεία αστυνομικοί.
  • στα Τρίκαλα, χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ παρέστησαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Πολιτικής Γης, Κωνσταντίνος Μπάρδας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων, Γεώργιος Ζιώγας, ο Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Μ.Υ.), Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δαλάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, Πύραρχος Δημήτριος Γαλάνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων νομού Τρικάλων, Ιωάννης Διαμάντης, εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, ο Πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητας Τρικάλων, Ιακώβ Βενουζίου, η Προϊσταμένη της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικάλων, η Διευθύντρια της Τοπικής Μονάδας Υγείας (Τ.Ο.Μ.Υ.) Τρικάλων, καθώς και εν ενεργεία αστυνομικοί.
  • στην Καρδίτσα, χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ.κ. Τιμόθεος, ενώ παρέστησαν εκπρόσωπος του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνου Τσιάρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Νούσιος, εκπρόσωποι των Βουλευτών του νομού Καρδίτσας, ο Δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλειος Τσιάκος, εκπρόσωπος του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) Καρδίτσας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Καρδίτσας, Γεώργιος Νταουτάς, ο Υποδιοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.Π.Ε.), Σταύρος Παπαγεωργίου, εκπρόσωποι αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, εκπρόσωπος του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και εν ενεργεία αστυνομικοί.Total
0
Shares