Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδηλώσεις εορτασμού στην Καρδίτσα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου για την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Εκδηλώσεις εορτασμού στην Καρδίτσα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου για την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Εκδηλώσεις εορτασμού στην Καρδίτσα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου για την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, που θα πραγματοποιηθούν την 28η Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:30π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

  • Γενικός σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσεως του ηλίου της 28ης Νοεμβρίου, ημέρας εορτασμού της επετείου της Εθνικής Αντίστασης.
  • Φωταγώγηση όλων των Δημόσιων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από της δύσεως του ηλίου της 28ης Νοεμβρίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
  • Ώρα 10:30’ π.μ.: Επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τη χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κκ. Τιμοθέου. Προσέλευση επισήμων στη δοξολογία από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:15 π.μ.
  • Ώρα 11:00’ π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Μνημείου της Εθνικής Αντίστασης (Πλατεία Δικαστηρίων).
  • Κατάθεση στεφάνων από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, τον Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας, το Δήμαρχο Καρδίτσας, τον Αστυνομικό Δ/ντή, το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις, Εκπρόσωποι Αναπηρικών Οργανώσεων, Εκπρόσωποι Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Πολιτικά Κόμματα, Πολιτικές Νεολαίες και όποιος εκπρόσωπος νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θελήσει να τιμήσει την Εθνική Αντίσταση.
  • Τα της ιεροτελεστίας θα ρυθμιστούν από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, ο Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας παρακαλείται για τη διάθεση των αναγκαίων για τη δέηση και το τμήμα απόδοσης τιμών, ο Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας για τη διάθεση της Δημοτικής Φιλαρμονικής και μικροφωνικών εγκαταστάσεων, η Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας για την εύρρυθμη τήρηση της τάξης.

Τελετάρχες ορίζονται:

  1. ο κος Υπερήφανος Κωνσταντίνος, υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας
  2. η κα Καραγιάννη Ευαγγελία, υπάλληλος του Δήμου Καρδίτσας.

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα   γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας  υγείας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ




Total
0
Shares
Previous Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Συνάντηση με εκπροσώπους του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Στο Πρόγραμμα Σταθμού Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) εντάχθηκε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα