Εκδηλώσεις εορτασμού στην Καρδίτσα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου για την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Εκδηλώσεις εορτασμού στην Καρδίτσα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου για την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Εκδηλώσεις εορτασμού στην Καρδίτσα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου για την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, που θα πραγματοποιηθούν την 28η Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:30π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

  • Γενικός σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσεως του ηλίου της 28ης Νοεμβρίου, ημέρας εορτασμού της επετείου της Εθνικής Αντίστασης.
  • Φωταγώγηση όλων των Δημόσιων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από της δύσεως του ηλίου της 28ης Νοεμβρίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
  • Ώρα 10:30’ π.μ.: Επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τη χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κκ. Τιμοθέου. Προσέλευση επισήμων στη δοξολογία από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:15 π.μ.
  • Ώρα 11:00’ π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Μνημείου της Εθνικής Αντίστασης (Πλατεία Δικαστηρίων).
  • Κατάθεση στεφάνων από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, τον Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας, το Δήμαρχο Καρδίτσας, τον Αστυνομικό Δ/ντή, το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις, Εκπρόσωποι Αναπηρικών Οργανώσεων, Εκπρόσωποι Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Πολιτικά Κόμματα, Πολιτικές Νεολαίες και όποιος εκπρόσωπος νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θελήσει να τιμήσει την Εθνική Αντίσταση.
  • Τα της ιεροτελεστίας θα ρυθμιστούν από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, ο Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας παρακαλείται για τη διάθεση των αναγκαίων για τη δέηση και το τμήμα απόδοσης τιμών, ο Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας για τη διάθεση της Δημοτικής Φιλαρμονικής και μικροφωνικών εγκαταστάσεων, η Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας για την εύρρυθμη τήρηση της τάξης.

Τελετάρχες ορίζονται:

  1. ο κος Υπερήφανος Κωνσταντίνος, υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας
  2. η κα Καραγιάννη Ευαγγελία, υπάλληλος του Δήμου Καρδίτσας.

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα   γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας  υγείας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣTotal
0
Shares
Previous Article
Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Συνάντηση με εκπροσώπους του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Στο Πρόγραμμα Σταθμού Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) εντάχθηκε ο Δήμος Λίμνης ΠλαστήραTotal
0
Share