Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκατοντάδες πιστοί στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ

Ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ με την ευκαιρία της εορτής της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου που διοργανώθηκαν από την Τοπική Κοινότητα και τον τοπικό Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου.

Την παραμονή της εορτής έγινε πρωινή αιμοδοσία στο «Στέκι Γυναικών» και εσπερινή λειτουργία στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου. Ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα από τις Νέες Καρυές, τη Γλάυκη, τη Χάλκη και την Κοιλάδα στην πλατεία του χωριού.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και το βράδυ παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Η κόμισσα της φάμπρικας» από τη θεατρική ομάδα Νίκαιας στο θεατράκι των Νέων Καρυών.

Στις εκδηλώσεις της παραμονής παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Α. Νασιακόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΣ Α. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Α. Ρεντζιάς, Χ. Τσιχίτας και Α. Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος και Γ. Πασχούδης ο πρόεδρος Γ. Γκαβάνας και τα μέλη του ΤΣ Σ. Μακρυγιάννη και Χ. Μουτούδης, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Γ. Ακριβούλης, ο πρόεδρος Γ. Στανκούδης και τα μέλη του ΜΕΣ καθώς και πλήθος πιστών.

nees_karyes_2




Total
0
Shares
Previous Article

Σε άπορους η ξυλεία δένδρων που κόβονται από τον Δήμο Καρδίτσας

Next Article

Πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια το διήμερο Monkey’s Festival