Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Καρδίτσας

dimos karditsas logo 2024

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Καρδίτσας

1η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

  Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 67Α παρ. 3 Ν. 3852/10, όπως προστέθηκε με το άρθρο 7 Ν. 5056/2023, σας καλούμε σε ειδική συνεδρίαση του Σώματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης (μεικτή) στις 27-2-2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 6.30’ μ.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗ

Α. ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

 1. Προγραμματισμός και προετοιμασία της Δημοτικής Αρχής για τα έργα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ερωτών: Κων. Κολοβός)
 2. Η πορεία του έργου ανάπλασης του Παυσιλύπου και της Πλατείας Πλαστήρα, έργο που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Συνοχής (ερωτών: Σερ. Γούλας)
 3. Η διαδικασία μετάβασης του Δ.Ο.Π.Α.Κ στο Δήμο Καρδίτσας (ερωτών: Δημ. Παπούλιας)
 4. Υγειονομική βόμβα – Υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία στα Εργατικά του Αγίου Φανουρίου, της οποίας οι κάτοικοι πίνουν νερό από σωλήνες αμιάντου (ερωτών: Ιω. Παπανικολάου)
 5. Ελάφρυνση των ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ερωτών: Κων. Αρχοντής)
 6. Παροχή μέσων ατομικής προστασίας και απρόσκοπτη μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου (ερωτών: Αθ. Μακροστέργιος)
 7. Αποκατάσταση, συντήρηση και αναβάθμιση, ασφάλεια και υγιεινή και κάλυψη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου με όλο το απαραίτητο προσωπικό (ερωτώσα: Πην. Μπούτα)
 8. Αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου (ερωτών: Αρ. Τέγος)
 9. Η παλιά ηλεκτρική εταιρεία και η έλλειψη χώρων πολιτισμού στο Δήμο Καρδίτσας (ερωτών: Κων. Ξυλομένος)
 10. Η σημερινή οικονομική κατάσταση, η εξυπηρέτηση των δανείων και μελλοντικές ενέργειες για τη βιωσιμότητα του Δήμου Καρδίτσας (ερωτών: Θ. Καλιάς)

Β. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

 1. Κοιμητήριο, οστεοφυλάκιο και φωτισμός (ερωτών: πρόεδρος Δ.Κ Μακρυχωρίου Κων. Κρανιώτης)
 2. Πότε θα γίνει καθαρισμός των ποταμών πέριξ της κοινότητας Παλαιοκκλησίου λόγω επικινδυνότητας (ερωτώσα: πρόεδρος Δ.Κ Παλαιοκκλησίου Μ. Μπασιακούρα)
 3. Καθαρισμός και διάνοιξη του δρόμου Πορτίτσας – Αγίου Γεωργίου προς αποκατάσταση της οδικής σύνδεσης αυτών, διότι παραμένει απροσπέλαστος από το έτος 2020 που έχει πληγεί από την κακοκαιρία του ΙΑΝΟΥ και στη συνέχεια με την τελευταία κακοκαιρία DANIEL του 2023 (ερωτώσα: πρόεδρος Δ.Κ Πορτίτσας Ειρ. Μπελάγια)
 4. Ανάπλαση της πλατείας Πτελοπούλας (ερωτώσα: πρόεδρος Δ.Κ Πτελοπούλας Αικ. Καραγιάννη)

Δεδομένου ότι έχουν υποβληθεί πάνω από δύο (2) θέματα από τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων, κατά την έναρξη της συνεδρίασης θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση από το προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης καλούνται να το δηλώσουν στην ως άνω ηλεκτρονική διεύθυνση το αργότερο έως την προηγουμένη της συνεδρίασης, ήτοι 26.2.2024

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΚΟΝΤΟΣ
Total
0
Shares
Previous Article
skamnies pyli agwnes dromou

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» του Δήμου Πύλης

Next Article
Νόμος και Ελευθερία - Άνθρωπος και Ταυτότητες (Θρησκεία – Έθνος) - Φωτογραφία: Προπαγάνδα αλλά και Εργαλείο Αφύπνισης - Ποίηση και Πολιτική - Η βαλίτσα του Ταξιδιώτη - Ένα εκκλησάκι οικόσημο της Δονούσας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ: Βίοι παράλληλοι - H Τραγωδία των Τεμπών: Aνθρώπινο Λάθος και Κρατική Αβελτηρία - Η πρώτη επέτειος του Ουκρανικού πολέμου: Οι διαψεύσεις και οι προοπτικές για ειρήνη - Ελευθερώστε τα γλυπτά του Παρθενώνα - Στο λυκαυγές ενός άλλου κόσμου: Προοπτικές και Ευθύνες… - Τρία βιβλία για μία ασφαλή πλοήγηση στην εποχή της μετα-πραγματικότητας - Αλλάζουν οι θρησκείες; - Μικρασιατική Καταστροφή: Μνήμη που πληγώνει… - Ένας άδικος θάνατος και μία δίκαιη εξέγερση - Τουρκικός μεγαλο-Ιδεατισμός ή η παράνοια του νέο-Οθωμανισμού;

Η “Εντροπία” του ΣΥΡΙΖΑ και ο νόμος του Μέρφι