Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και εγγραφή του Μ.Σ.Μ. στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.

msm logotipo motosikletistikos Mavrommatiou

 Ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου – Δήμου Μουζακίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την  προσθήκη άλλης μιας επιτυχίας, λαμβάνοντας επίσημα την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και την Εγγραφή του στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.

 Ο Μ.Σ.Μ ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της Γ.Γ.Α πραγματοποίησε όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνταν, έτσι ώστε να είναι νόμιμος και τακτοποιημένος σαν Σωματείο, λαμβάνοντας παράλληλα και όλα τα οφέλη που απορρέουν από την ενέργεια αυτή.

 Είναι το 1o Αθλητικό Σωματείο που ολοκλήρωσε την εγγραφή του σε επίπεδο Περιφερειακής  Ενότητας  Καρδίτσας και το 2ο σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας έχοντας ως κλάδο άθλησης την Μοτοσυκλέτα αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά  ότι  έχει δυναμική, προοπτική  και  μέλλον.

 Επικροτούμε και συγχαίρουμε ως Σωματείο το εξαιρετικό έργο του Υφυπουργού Αθλητισμού Κ. Αυγενάκη Λευτέρη, για την Αθλητική μεταρρύθμιση η οποία συντελεί στο νοικοκύρεμα την απόλυτη  διαφάνεια και την νομιμότητα, δίνοντας μια νέα πνοή και σιγουριά, για έναν υγιή Αθλητισμό στην Ελλάδα.

 Σαν Σύλλογος ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα Κωνσταντίνο, για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και την αγάπη του στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του ιστορικού Δήμου μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προώθηση και ανάδειξη του μηχανοκίνητου Αθλητισμού και ειδικά στον κλάδο άθλησης της  μοτοσυκλέτας.

 Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή, ευλογημένη  και δημιουργική χρονιά,  με υγεία, χαρά, αισιοδοξία και δύναμη στα μέλη του Μ.Σ.Μ. τους αθλητές μας, τους χορηγούς μας και σε όλους τους δημότες  του Δήμου Μουζακίου.

 Ευχαριστούμε και πάλι θερμά όλους(ες) εκείνους(ες) που στάθηκαν και στέκονται με ανιδιοτέλεια πλάι μας και  μας στηρίζουν σ΄αυτή μας την προσπάθεια.

Μαυρομμάτι, 05/01/2021  

Για το  Δ.Σ

Με  εκτίμηση

 –O

  Πρόεδρος

Δουμανάς Νέστορας


Msm periferia Thessalias Msm periferiaki enotita Karditsas




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia covid prostima

Στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις για την εφαρμογή των  μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας

Next Article
kikloforiakes rithmisis astynomika

Άρση των κυκλοφοριακών μέτρων στην ΕΟ Κλοκοτού Ν. Τρικάλων – Μαραθέας Ν. Καρδίτσας

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”