Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συγκεντρώνει καθημερινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

perifereia thessalias trofima pyropliktoi

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συγκεντρώνει καθημερινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών, των συλλόγων, των φορέων και των εταιριών στο κάλεσμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για συγκέντρωση  βοήθειας για τους πυρόπληκτους.  Στο πλαίσιο της αλυσίδας αλληλεγγύης και προσφοράς για την κάλυψη των πρώτων, επειγουσών αναγκών των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας συγκεντρώνονται μεγάλες ποσότητες νερού, τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών πρώτης ανάγκης, ρουχισμού, προσωπικής υγιεινής, μασκών και αντισηπτικών, καθώς και τροφών για οικόσιτα ζώα. Τις επόμενες μέρες η πρώτη αποστολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας αναχωρεί για να παραδοθεί στους πυρόπληκτους.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα προσφοράς και αγάπης της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη συγκέντρωση βοήθειας για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η Θεσσαλία βίωσε πρόσφατα δύσκολες καταστάσεις με την θεομηνία του Ιανού και τον καταστροφικό σεισμό  και σήμερα ανταποδίδει την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση που δέχτηκε από όλη τη χώρα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

perifereia thessalias trofima pyropliktoi 1 perifereia thessalias trofima pyropliktoi 2 perifereia thessalias trofima pyropliktoi 3 perifereia thessalias trofima pyropliktoi 4 perifereia thessalias trofima pyropliktoi 5
Total
0
Shares