Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έγραψαν ιστορία οι Ελπίδες Καρδίτσας – Υπέταξαν την Αούστρια Βιένης με 3-1

 

Η ομάδα της Καρδίτσας με μία μεγαλειώδη εμφάνιση υπέταξαν την Αούστρια Βιένης με 3-1 και πέτυχαν την πρώτη ιστορική Ευρωπαϊκή τους νίκη για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι δευτεραθλήτριες Ελλάδος υποχρέωσαν έναν τεράστιο Ευρωπαϊκό Σύλλογο να υποκλιθεί στην ανωτερώτητά τους, δοξάζοντας την Καρδίτσα και την Ελλάδα, αφού, προηγήθηκαν με 3-0 έχοντας επιβάλει πλήρως το ρυθμό τους, με την ομάδα της Βιένης να μειώνει πέντε λεπτά πριν το φινάλε, όταν οι Καρδιτσιώτισσες αγωνίζονταν με 10 παίχτριες λόγω αποβολής της Γιαμαλή από το 82′!

Με αυτή τη νίκη, πλέον οι Ελπίδες θα τα παίξουν όλα για όλα τη Δευτέρα (13/8) κόντρα στην οικοδέσποινα Ρίγα (έχασε στο πρώτο ματς με 2-1 από την Αούστρια) για την πρόκριση στις «32» καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Παρά τον ισχυρό άνεμο που έκανε την προσπάθειά τους υπερβολικά δύσκολη, οι Ελπίδες πραγματοποίησαν μαγική εμφάνιση, όχι μόνο από πλευράς έκτασης σκορ, όσο και από τα σπάνιας ομορφιάς τέρματα που πέτυχαν!

Στην αντίπερα, η ομάδα του Τάκη Κουτσονάσιου δεν κινδύνεψε παρά ελάχιστα, με την Χρύσα Τσιλίκα στην επιστροφή της μετά από περίπου 1,5 χρόνο στις επίσημες εμφανίσεις να είναι πολύ σταθερή και να προδίδεται μόνο στο 3-1 από τον υπερβολικά δυνατό αέρα, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στη σπουδαία επικράτηση της ομάδας της!

Καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να φανταστεί η Καρδιτσιώτικη ομάδα αφού στο 8′, το μαγικό πόδι της Μπεντανκούρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Αυστριακών με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά (δείτε το στο 1:01:04)

Στο 22′ ήταν η σειρά της Κόλλια να χριστεί σκόρερ και να βάλει θεμέλια επικράτησης για την ομάδα της! Η Ετσεβερί «γέμισε» από την άμυνα, η Αρίζα βρήκε όσο χρειαζόταν την μπάλα για να την προωθήσει στον κενό χώρο ανάμεσα από το κεντρικό δίδυμο της Αούστρια, εκεί που η Μπεντανκούρ μπήκε «σφήνα», ντρίμπλαρε την τερματοφύλακα Νταχαϊμπίοβα και πλάσαρε παράλληλα στην Κόλλια που με προβολή έκανε το 2-0 (δείτε το στο 1:15:08).

Οι Ελπίδες συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια με διπλάσιο σκορ, αφού η Μπεντανκούρ στο 37′ έπιασε δυνατό αριστερό σουτ που εξουδετέρωσε σε κόρνερ η Νταχαϊμπίοβα και νωρίτερα, βγήκε τετ-α-τετ, αλλά αντί να πλασάρει προσπάθησε να ντριμπλάρει τη Σλοβάκα πορτιέρο, χωρίς επιτυχία.

Δείτε στο βίντεο όλο το παιχνίδι

karditsasportiva



Total
0
Shares
Previous Article

Επιστρέφονται πινακίδες, άδειες κυκλοφορίας και οδήγησης λόγω Δεκαπενταύγουστου

Next Article

Πιστώθηκαν 5.047.000 ευρώ σε 281 επιλαχόντες νέους αγρότες στη Θεσσαλία

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…