Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Εγώ με την αξία μου»: Μεγάλη συναυλία για τον Χρήστο Κολοκοτρώνη από το Μουσείο Τσιτσάνη

«Εγώ με την αξία μου»: Μεγάλη συναυλία για τον Χρήστο Κολοκοτρώνη από το Μουσείο Τσιτσάνη

 

«Εγώ με την αξία μου»: Μεγάλη συναυλία για τον Χρήστο Κολοκοτρώνη από το Μουσείο Τσιτσάνη

Τον δημιουργό πολύ μεγάλων, αγαπημένων επιτυχιών του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, τιμά με μεγάλη συναυλία το Μουσείο Τσιτσάνη. Ο Χρήστος Κολοκοτρώνης, ένας ακόμη από τους μεγάλους της «τρικαλινής σχολής» του λαϊκού τραγουδιού, τιμάται και με συναυλία, στις 21 Φεβρουαρίου 2019.

Προηγήθηκε στις 5 Ιουλίου 2018, η οφειλόμενη απόδοση τιμής με την ονοματοθεσία πλατείας προς τιμή του, επίσης στα Τρίκαλα.

Αυτή τη φορά, η συναυλία με τους Παναγιώτη Κολοκοτρώνη και Ασπασία Στρατηγού, προσφέρει ένα απάνθισμα των πολύ μεγάλων επιτυχιών του, των στίχων που σημαδεύουν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία:

Πολλές φορές, Δε θέλω να με κλάψετε, Κοινωνία ένοχη, Μπρος στα κλειστά παράθυρα (Ο δρόμος), Στο άδειο προσκεφάλι, Τέτοια κούκλα και τσαχπίνα, Την έδιωξα κι όμως την αγαπώ, Εγώ με την αξία μου, Εγώ το πλουσιόπαιδο, Απόψε φίλα με (Η τελευταία νύχτα), Έχεις κορμί αράπικο Βόλτα στην Ελλάδα (Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα), Ένα τραγούδι θλιβερό, Ζιγκουάλα, Γλυκιά μου Αθηναίϊσσα, Είδα κι έπαθα κυρά μου (Πω πω κάτι μάτια), Κλάψε με μάνα μου γλυκιά Καμπάνα χτύπα σήμερα, Είναι αργά, Εργατιά, Θεσσαλονίκη μου, Τι όμορφη που είσαι όταν κλαις και τον γνωστό ύμνο της ΑΕΚ.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 20:30 με τη δυνατότητα ενίσχυσης του Μουσείου Τσιτσάνη μέσω κουπονιών.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων




Total
0
Shares
Previous Article
agiosxaralampos

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους στην Λαζαρίνα

Next Article

Ετήσια συνεστίαση-κοπή πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας