Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ στο Μουζάκι

EGKAINIA 14

 

Εγκαινιάσθηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ του κ. Αθανάσιου Καρύδα.

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ του κ. Αθανασίου Καρύδα στο Μουζάκι, στις 20 Απριλίου 2019.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, η υποψήφια βουλευτής ΝΔ κ. Σοφία Τόλια οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.Νούσιος Κωνσταντίνος Φροξυλιάς Βάιος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Γκαβογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ορέστης Ψαχούλας, η πρώην Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, η υποψήφια βουλευτής κ. Σοφία Τόλια, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και μεγάλο πήθος δημοτών.

Μετά τον αγιασμό που πραγματοποίησαν οι ιερείς πατήρ Αντώνιος Ανδρέου και πατήρ Ηλίας Καναβός, την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Παναγόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ακολούθησε το συνδυασμό ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ από μια θέση που είχε εκφράσει παλαιότερα ο κ. Καρύδας, ότι πρέπει να αρχίσει η αλλαγή στο Δήμο ξεκινώντας από τους νέους ανθρώπους του τόπου μας. Διαπιστώνοντας λοιπόν ότι ο κ.Καρύδας έπραξε υποστηρίζοντας αυτή την θέση, δωρίζοντας στα πέντε μεγάλα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας ηλεκτρονικό εξοπλισμό, αποφάσισε να ακολουθήσει τη ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ διότι, όταν υπάρχει ισχυρή θέληση για κάτι, αυτό πραγματοποιείται ανεξαρτήτως εμποδίων.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ενότητα και σύμπνοια απόψεων, ευχόμενος καλή επιτυχία στον Αθανάσιο Καρύδα και το συνδυασμό του.

Ακολούθως ο κ. Καρύδας έλαβε το λόγο και, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους, που τον τίμησαν με την παρουσία τους, επισήμανε ότι έχει τη θέληση να δουλέψει για το δήμο μαζί με τους συνεργάτες του ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, το οποίο θα φέρει στο Δήμο μας ισόρροπη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Όπως δήλωσε, επίκεντρο της πολιτικής του θα είναι ο άνθρωπος, ο δημότης που στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες και πρέπει, με σωστές πολιτικές από πλευράς του Δήμου, να ανοίξει για όλους ένα παράθυρο ελπίδας που θα οδηγήσει το Δήμο μας σε καλύτερες μέρες.

Ο κόσμος συνεχάρη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο Δήμαρχο Μουζακίου κ. Αθανάσιο Καρύδα επειδή γνωρίζει πλέον, από τις μέχρι τώρα δράσεις του, ότι αυτά που λέει τα πιστεύει και τα υλοποιεί.

Στη συνέχεια υπήρχε πολιτική συζήτηση με τον κ. Καρύδα και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι και εξηγούσαν το πρόγραμμα το οποίο έχουν σχεδιάσει να εφαρμόσουν εφόσον οι δημότες τους τιμήσουν με την ψήφο τους.

Από το γραφείο Τύπου “ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ




Total
0
Shares
Previous Article
rock

1η συνάντηση Rock συγκροτημάτων της Καρδίτσας

Next Article
nea elpida iera moni spilias 1

Επίσκεψη της ΝΕΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ στην Ιερά Μονή Σπηλιάς και ευχές για καλό Πάσχα

Related Posts