Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχετήρια επιστολή της Δ/ντριας ΔΕ Τρικάλων προς τους εκπαιδευτικούς ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022

eleni ksinopoulou

Ευχετήρια επιστολή της Δ/ντριας ΔΕ Τρικάλων προς τους εκπαιδευτικούς ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022

Αγαπητοί συνάδελφοι – εκπαιδευτικοί της Δ.Ε. Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ,

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς επιστρέφετε στα σχολεία σας  για ανάληψη καθηκόντων για ακόμα μία σχολική χρονιά. Και αυτή τη φορά έχετε να αντιμετωπίσετε και την πρόκληση της τήρησης μέτρων κατά της πανδημίας στο χώρο σας επιτελώντας έργο με διπλή ταυτόχρονα σημασία: το ένα κομμάτι αφορά στην προσωπική σας ασφάλεια και το δεύτερο, και πιο σημαντικό, στην ασφάλεια των παιδιών που σας εμπιστεύονται οι γονείς και οι κηδεμόνες.

Για το λόγο αυτό θέλω να σας ευχηθώ μία καλή και ήρεμη σχολική χρονιά, να οπλιστείτε με ψυχικό σθένος και υπομονή, να ενημερωθείτε όσο και όπως απαιτούν οι συνθήκες και να ολοκληρώσετε όλες τις δέουσες διαδικασίες έως τον Αγιασμό, προκειμένου να επιτευχθεί η απρόσκοπτη λειτουργία της σχολικής σας μονάδας.

Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως θα σταθώ αρωγός και αυτή τη χρονιά στην προσπάθειά σας και μαζί θα θέσουμε νέους στόχους, όχι μόνο για την ασφάλειά μας, αλλά και τη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων, όπως άλλωστε ήδη κάνετε τόσα χρόνια με επαγγελματική ευσυνειδησία.

Με σεβασμό,

Η Διευθύντρια Δ.Ε. Εκπαίδευσης ν Τρικάλων

Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου




Total
0
Shares
Previous Article
Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρδίτσας - ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σήμερα Πέμπτη στο Παυσίλιπο ο Δημόσιος απολογισμός πεπραγμένων από τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας

Next Article
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Αγιασμός τη Δευτέρα 13/09 στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου - Με την επίδειξη των αποτελεσμάτων self test η προσέλευση των μαθητών στο σχολείο

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”