Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχές του Δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Ευχές για το Νέο Έτος από το Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Ευχές του Δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου για την είσοδό σας στα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης! Η προσπάθειά σας και η επιτυχία σας, που ήταν ακόμα πιο δύσκολη εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία, δικαιώνει τις θυσίες, τους κόπους και τις αγωνίες σας. Να δώσω επίσης συγχαρητήρια στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας που και αυτοί συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία σας αυτή.

Η φοιτητική ζωή είναι  θεμέλιο γνώσης και εμπειριών, κυρίως όμως το θεμέλιο για το μέλλον σας. Ζήστε την όσο πιο έντονα μπορείτε γιατί η συνέχεια θα είναι  δύσκολη.

Για κάποιους άλλους που δεν τα κατάφεραν, θα απαιτηθεί μια ακόμα προσπάθεια ή μια εναλλακτική διαδρομή. Τίποτα άλλωστε δεν τελειώνει εδώ, έτσι κι αλλιώς το μέλλον σας περιμένει να το κατακτήσετε.

Καλές σπουδές, καλή πρόοδο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΑΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article
lazarina

Κίνηση Σωτηρίας Λαζαρίνας: Κραυγή αγωνίας

Next Article
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Related Posts