Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχές του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκου για την Πρωτοχρονιά

Στην αφετηρία της νέας χρονιάς θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία, αγάπη και δημιουργικότητα.

Και το 2015 η κοινωνία μας βίωσε δύσκολες καταστάσεις τόσο λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης που έχει εξουθενώσει μεγάλες ομάδες του πληθυσμού, όσο και λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης των προσφύγων. Η δυσμενής συγκυρία ανέδειξε όμως και τα υγιή αντανακλαστικά της και τις βαθιά ριζωμένες αξίες της αλληλεγγύης, του αλτρουϊσμού, της αγάπης για τον συνάνθρωπο, του φιλότιμου και της φιλοξενίας, αξίες οι οποίες μας κάνουν να αισιοδοξούμε.

Για το Δήμο Καρδίτσας το 2015 ήταν μια δύσκολη χρονιά, κατά την οποία ως Δημοτική Αρχή εργαστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις, προσηλωμένοι στους στόχους και το όραμά μας, για να θέσουμε υγιείς και στέρεες βάσεις για την οικονομική του εξυγίανση και τη διοικητική του ανασυγκρότηση και κυρίως την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, δίνοντας παράλληλα έμφαση σε κοινωνικές δράσεις για την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Το 2016 θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με ακόμα περισσότερο ζήλο, με μεγαλύτερη αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και πιστεύουμε οτι θα πετύχουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας για ένα Δήμο σύγχρονο με ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο.




Total
0
Shares
Previous Article

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα

Next Article

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού

Related Posts