Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχές της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, κ. Χρυσούλας Κατσαβριά – Σιωροπούλου για το Νέο Έτος

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ,

της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας,

κ. Χρυσούλας Κατσαβριά – Σιωροπούλου


  Το 2019, η πρώτη μεταμνημονιακή χρονιά, έρχεται με δυναμισμό, χαμόγελο και αισιοδοξία. Σηματοδοτεί μια νέα εποχή και μας βρίσκει πανέτοιμους να διεκδικήσουμε ό,τι καλλίτερο για την πατρίδα και το λαό μας.

 Ο ορίζοντας για τη δίκαιη ανάπτυξη ανοίγεται μπροστά μας, ως αγώνας και ως βέβαιη προοπτική. Με τη σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών. Με έναν προϋπολογισμό χωρίς περικοπές και λιτότητα αλλά δεμένο με το δικό μας, το ελληνικό Στρατηγικό Σχέδιο για την ανάπτυξη. Με άμεση προτεραιότητα  την επίτευξη της πλήρους απασχόλησης και της αύξησης των εισοδημάτων. Με την ολοκλήρωση του Κοινωνικού Κράτους, βασισμένου στις αξίες της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης. Με την ανάκτηση και διεύρυνση όλων των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, μέσα σε ένα πλαίσιο δημοκρατικής λειτουργίας και συμμετοχής. Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για την Ελλάδα, το διεθνή της ρόλο και την ασφάλειά της. Με πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις της κοινωνίας των πολλών.

 Εύχομαι σε όλες και όλους, μέσα από την καρδιά μου, Χρόνια Πολλά, υγεία και προκοπή.

  Το 2019 να πραγματοποιηθούν οι προσωπικές μας επιθυμίες  και να ευοδωθούν  οι κοινές μας προσπάθειες, για ένα καλλίτερο αύριο.




Total
0
Shares
Previous Article

Οι μικροί Φουρναραίοι στον Τεχνόδρομο

Next Article

Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για τη νέα χρονιά