Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο του προέδρου της Τ.Κ. Αμαράντου κ.Αλεξάκου Ιωάννη για τη πρωτοβουλία της κυρίας Σταυρούλας (Βούλα) Αλεξάκου

amarantos karditsas ianos

Ευχαριστήριο του προέδρου της Τ.Κ. Αμαράντου κ.Αλεξάκου Ιωάννη για τη πρωτοβουλία της κυρίας Σταυρούλας (Βούλα) Αλεξάκου

Ευχαριστώ από καρδιάς τη χωριανή μας Σταυρούλα (Βούλα) Αλεξάκου – Σελλούντου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία της να συγκεντρώσει χρήματα για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από την θεομηνία της 18ης Σεπτεμβρίου. Ευρισκόμενη στην Αμερική η Βούλα, είχε την καρδιά της και την ψυχή της στο χωριό.

Αμέσως μετά την θεομηνία, κινητοποιήθηκε και πέραν της προσωπικής της και οικογενειακής της συνεισφοράς, αξιοποιώντας το κύρος και την αναγνώριση που απολαμβάνει στο Σικάγο συγκέντρωσε το ποσό των 12.000 δολαρίων (10.000 € περίπου) που θα χρησιμοποιηθούν για την επούλωση  των πληγών που άφησε ο Ιανός.

Είμαι βέβαιος ότι εκφράζω  τα αισθήματα όλων των χωριανών, ευχαριστώντας την Βούλα αλλά και έναν προς ένα, μία προς μία, όλους και όλες όσοι διέθεσαν χρήματα από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν το χωριό μας.

Αυτή η συγκινητική πράξη αλληλεγγύης θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μας, αφού ΑΝΘΡΩΠΟΙ κυριολεκτικά με όλη τη σημασία της λέξης, από την άλλη πλευρά του πλανήτη στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να επιστρέψει το χωριό και πάλι στην κανονικότητα.

Έχουμε παραλάβει ήδη τα χρήματα και οι εργασίες αποκατάστασης έχουν ξεκινήσει.

Με βαθιά συγκίνηση, εκτίμηση και ευγνωμοσύνη, σας ευχαριστώ και πάλι.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμαράντου

Γιάννης Αλεξάκος




Total
0
Shares
Previous Article
Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Καρδίτσας

Πίνακες οργανικών κενών και πλεονασμάτων, με διορισμένους ‘αντικαταστάτες’ των αιρετών…

Next Article
Δήμος Παλαμά: Rapid tests

Rapid tests για COVID-19 σε Λεύκη και Συκεώνα την Τετάρτη 21 Απριλίου