Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Στο 17ο Χορωδιακό Φεστιβάλ «ΑΡΙΩΝ», που διοργάνωσε ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Καρδίτσης «Ο ΑΡΙΩΝ» και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, συμμετείχε και ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου φανερά ικανοποιημένο από την άρτια διοργάνωση και τη φιλοξενία του “ΑΡΙΩΝ” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

“Ζώντας στον απόηχο της επιτυχημένης εκδήλωσης που διοργανώσατε την 19-2-2017 στην πόλη σας, στην οποία είχαμε την τιμή να λάβουμε μέρος, επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πρόσκληση και να σας συγχαρούμε για την άρτια διοργάνωση.

Η εγκάρδια υποδοχή σας, η ποιότητα της εκδήλωσης, η φιλοξενία σας, ήταν στοιχεία που προκάλεσαν εντύπωση στον αντικειμενικό ακροατή και φιλοξενούμενο.

Τέτοιες εκδηλώσεις τιμούν τους συντελεστές, αλλά ανεβάζουν και το πολιτιστικό επίπεδο των συμπολιτών μας.

Δεχθείτε και πάλι τα θερμά μας συγχαρητήρια.”

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος

του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗ

ariwnas karditsa




Total
0
Shares
Previous Article

"Ο παράξενος χαρταετός" στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου

Next Article

Παπαστεργίου: ΕΣΠΑ, προγράμματα και ουσιαστική ανάπτυξη

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…