Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο του νέου Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου κου. Θανάση Μπαλατσού

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου κ. Θανάσης Μπαλατσός μετά την επιτυχία του στις εκλογές της Κυριακής έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους νεοδημοκράτες που συμμετείχαν ενεργά στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων προέδρων και συμβούλων των ΔΗΜ.Τ.Ο. Η μαζική τους συμμετοχή αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μεγάλη παράταξη του μεσαίου χώρου, με μεγάλη απήχηση στην κοινωνία και στους πολίτες.

Ευχαριστώ επίσης όλες και όλους που με στήριξαν και μου έδωσαν τη μεγάλη δύναμη και ευθύνη να τους εκπροσωπήσω ως πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.

Συγχαίρω επίσης και τα νεοκλεγμένα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο., όπως και εκείνους που δεν είχαν την τύχη να εκλεγούν για τη διάθεσή τους να προσφέρουν στη Νέα Δημοκρατία και στον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ για την άψογη στάση της την υποψήφια πρόεδρο κ. Λία Μπακλαβά και την καλώ, όπως και όλους τους συναγωνιστές να συστρατευτούμε προωθώντας τις αρχές και τις ιδέες της παράταξής μας, ώστε σύντομα να κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.

Σ’αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και η Νέα Δημοκρατία μας χρειάζεται όλους ενωμένους και ενεργούς.”




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδήλωση τιμής στο Νέο Φάληρο για τον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη

Next Article

Συνελήφθη 26χρονη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου