Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Καρδίτσας

Αισθανόμαστε πρώτιστα την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναδέλφους, που έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια (ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ), ενισχύοντας με τη συμμετοχή τους το θεσμό των αιρετών.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, στον πόλεμο εντυπώσεων, στην αντιστροφή ρόλων και εναλλαγή προσωπείων, έδωσαν την ψήφο τους στην Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών και για μία ακόμη φορά εξέλεξαν αιρετούς εκπροσώπους στο ΠΥΣΔΕ Καρδίτσας και ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας.

Η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών είναι και παραμένει μια γνήσια συνδικαλιστική δύναμη, που αγωνίζεται για το δημόσιο σχολείο και τους λειτουργούς του.

Οι καιροί έγιναν δύσκολοι, γιατί κάποιες δυνάμεις, στο όνομα μιας εικονικής δημοκρατίας, λειτούργησαν σαν δούρειοι ίπποι, ώστε να χαθούν κατακτήσεις που με κόπο και αγώνες κερδήθηκαν.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους συναδέλφους ότι:

• Είμαστε κοντά τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων και για τη στήριξη κάθε δίκαιου και νόμιμου αιτήματός τους.
• Αγωνιζόμαστε για την ισονομία και την ίση μεταχείριση όλων, χωρίς διαχωρισμούς, περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα τους.
• Αγωνιζόμαστε για την ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και την αναγνώριση του ρόλου και της προσφοράς των εκπαιδευτικών.
• Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, ώστε το Συνδικαλιστικό Κίνημα να αλλάξει πορεία, να αποκτήσει κύρος και αποτελεσματικότητα.

Ο εκπαιδευτικός κόσμος δεν πρέπει να εφησυχάζει. Περισσότερο τώρα από ποτέ οι εκπαιδευτικοί πρέπει, πραγματικά ενωμένοι, να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες στην εκπαίδευση.

Με τιμή,
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
(Αμπατζή Γεωργία, Βουβουσίρα Κατερίνα, Δεληγιάννης Σάκης, Καλαμπαλίκης Θωμάς, Καπέκας Αποστόλης, Ματιάτου Διονυσία, Παπακωνσταντίνου Αλέκος, Παπαστάθης Χρήστος, Πιντζοπούλου Ελένη, Ραχμάνης Κώστας, Ριζάς Σωτήρης, Σιαφάκα Ελένη, Τάντου Σοφία, Τσακνάκης Χρήστος)




Total
0
Shares
Previous Article

Ηλεκτρονική απογραφή αιγοπροβάτων στην Οξυά

Next Article

Δύο συλλήψεις στην Καρδίτσα για απόπειρα κλοπής

Related Posts

vroxi kakokairia
Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24)…
Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…