Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο Θάνου Σκάρλου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης

ΘΑΝΟΣ ΣΚΑΡΛΟΣ

Ευχαριστήριο Θάνου Σκάρλου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης

«Θέλω να ευχαριστήσω, όλους όσοι συμμετείχαν στο δύσκολο έργο του αποχιονισμού και στην αντιμετώπιση της έντονης χιονόπτωσης.

Ο Δήμος Σοφάδων ήταν και αποδείχθηκε προετοιμασμένος αντιμετωπίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το  κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του δήμου που με αυταπάρνηση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αψηφώντας πραγματικά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες προκειμένου να καθαριστεί το οδικό δίκτυο.

Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τους αιρετούς συνεργάτες μου, που με συντονισμένες προσπάθειες, σε συνεργασία με τα συνεργεία που βρίσκονταν στους δρόμους αλλά και με την συνδρομή των δημοτών, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο του αποχιονισμού και να ανταποκριθούν όπου αυτό ήταν αναγκαίο. Τέτοιες στιγμές η συνδρομή όλων είναι απαραίτητη.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές που συμμετείχαν στον αποχιονισμό. Η βοήθεια τους ήταν αποφασιστικής σημασίας, ώστε να μετριαστούν τα προβλήματα.

Τους εύχομαι υγεία και δύναμη τονίζοντας ότι αποτελούν πρότυπα και παραδείγματα ανιδιοτέλειας και προσφοράς στο Δήμο μας.

Αλλά θέλω να ευχαριστήσω  και τους συνδημότες μας, που φάνηκαν για μια ακόμη φορά υπεύθυνοι με την υπομονή τους αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν, ενημερώνοντας τα συνεργεία για σημεία όπου το πρόβλημα ήταν πιο έντονο.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και την ΠΕ Καρδίτσας και τον Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιο για την άψογη συνεργασία και την έγκαιρη ανταπόκριση στον τομέα ευθύνης τους  προκειμένου να λειτουργήσει ο μηχανισμός στο μέγιστο σε όλες τις βαθμίδες.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων

Θάνος Σκάρλος




Total
0
Shares
Previous Article
sxoleia pagetos xionia

Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Πύλης

Next Article
Asimina Skondra new 1

Συλλυπητήριο μήνυμα Ασημίνας Σκόνδρα για το θάνατο της Μαίρης Θεολόγη

Related Posts