Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο – Προσκλητήριο από τους οδικώς ταλαιπωρημένους κατοίκους και φίλους της Οξυάς

oksia zimies

Ευχαριστήριο – Προσκλητήριο από τους οδικώς ταλαιπωρημένους κατοίκους και φίλους της Οξυάς

Οι κάτοικοι και φίλοι της ενορίας Παλαιοχωρίου ανάγνωσαν την επιστολή του σεβασμιότατου Παπακώστα προς τον κο Δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο του Δήμου ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, και συγκινημένοι από το αυθόρμητο ενδιαφέρον του σεβασμιότατου κου Παπακώστα για τα προβλήματα της ενορίας μας θα θέλαμε ειλικρινά να τον ευχαριστήσουμε.!!!

Παναγίας θελήσεως ήταν που για την τιμή της που γιορτάζουμε και πανηγυρίζουμε αυτή την ημέρα, και πλήθος κόσμου προσήλθε να προσκυνήσει και να εορτάσει, λόγω και των καιρικών συνθηκών, φανέρωσε τις τραγικές οδικές συνθήκες πρόσβασης στην εκκλησία που οι παραμελημένοι εδώ και χρόνια ενορίτες βιώνουν !!!

ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ; ΜΠΟΡΕΙ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως όλο το καλοκαίρι η πρόσβαση έστω και αναγκαία!!! από συνοικισμούς Βαγένια, Παλαιοχώρι και Διαλώνια προς το κέντρο του χωριού ήταν απροσπέλαστη!!! και παρ όλες τις συχνές και επαλαμβανόμενες υπενθυμίσεις για το θέμα στον αξιότιμο πρόεδρο του ΤΔ ΟΞΥΑΣ, όταν ο κος Δήμαρχος προφορικά, ενημερώθηκε από τους ενδιαφερόμενους, προς τιμή του, αντέδρασε ακαριαία και την επόμενη ημέρα εστάλησαν τα σχετικά μηχανήματα και πρόσφεραν όδευση προς την ΟΞΥΑ, και βελτίωση της οδικής πρόσβασης στην εκκλησία Παλαιοχωρίου.

Τις τραγικές συνθήκες που βιώσαμε την ημέρα εκείνη της εορτής της Θεοτόκου, και παρ ολίγο ατυχημάτων, δεν διανοούμεθα να φανταστούμε τι θα ήταν τα χειρότερα, και εάν θα υπήρχε καν πρόσβαση στην εκκλησία, εάν δεν είχε μεσολαβήσει ο καθαρισμός!!!

Ας μην έχουμε αυταπάτες!! Ο δρόμος αυτός ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για τους ενορίτες και φίλους Παλαιοχωρίου, και ο οποίος προσφέρει οδική συντόμευση περίπου 7 χιλιόμετρα στους κατοίκους ΟΞΥΑΣ, και ο οποίος λόγω τις εδαφικές συνθήκες, με όχι ιδιαίτερες δαπάνες μπορεί να ασφαλτοστρωθεί προς αποφυγή ολισθηρότητας και τραγικών συμβάντων. Όπως της 8ης Σεπτεμβρίου εορτή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και όχι μόνο!!! για μας που παρόμοια συμβάντα βιώνουμε συχνά.

Για αυτό λοιπόν,όχι μόνο ο σεβασμιότατος, αλλά οποιοσδήποτε πολίτης, ή ομάδα πολιτών, ο πρόεδρος ΤΔ ΟΞΥΑΣ, οι πάσης φύσεως ΕΞΩΡΑΪΣΤΟΙΚΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΟΞΥΑΣ, ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, τα ΑΡΜΟΔΙΑ Ή ΜΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΣΙΑ και ο κος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, που θα συνδράμει για τη λύση του προβλήματος μας είναι με μεγάλη μας συγκίνηση και ευγνωμοσύνη όλοι ευπρόσδεκτοι!!!

Και κάτι ακόμα!!! Ο δρόμος αυτός πέρα από την σύντομη πρόσβαση στο κέντρο της ΟΞΥΑΣ, προσφέρεται ως μόνη διαφυγή μας προς ΜΟΥΖΑΚΙ λόγω του ευάλωτου της καταστροφής, ακόμη και από ήπια καιρικά φαινόμενα, του προσωρινά κατασκευασμένου τεμαχίου του δρόμου που εφάπτεται του ποταμού μεταξύ του συνοικισμού «Τρυγώνας» και «Μύλου Μαγαλίνας».

Σας ευχαριστούμε όλους προκαταβολικά!!

Με απόλυτο σεβασμό,

Όλοι οι οδικώς ταλαιπωρημένοι κάτοικοι και φίλοι της περιοχής μας.

oksia zimies1

oksia zimies2

oksia zimies3

oksia zimies5

oksia zimies6

oksia zimies7

oksia zimies8




Total
0
Shares
Previous Article
1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου βραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας

Next Article
agrotes ianos

Κατάθεση πρόσθετων δικαιολογητικών για την εξόφληση των δικαιούχων αγροτών για τις ζημιές από τον ΙΑΝΟ