Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο μήνυμα της Εφορίας Αρχαιοτήτων Καρδίτσας για τις εκδηλώσεις «Όλη η Ελλάδα, ένας Πολιτισμός»

kastro Fanariou

 Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας αισθάνεται να ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας και το Βυζαντινό Κάστρο Φαναρίου, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου  στα πλαίσια του προγράμματος «Όλη η Ελλάδα, ένας Πολιτισμός» του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Τόσο τα συγκλονιστικά σόλι του χορευτή κ. Γιώργου Κοτσιφάκη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, όσο και το υπέροχο μουσικό ταξίδι που μας προσέφερε η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας στο Κάστρο Φαναρίου, ανέδειξαν, για μια ακόμη φορά, τη δύναμη και την ικανότητα του πολιτισμού να μας αγγίζει, να μας συγκινεί και να μας ενώνει ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

 Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη και τους συνεργάτες του, καθώς και την τοπική κοινότητα Φαναρίου για την πολύτιμη βοήθειά  τους στην προετοιμασία των εκδηλώσεων.

 Είμαστε αισιόδοξοι ότι  πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να συναντηθούμε ξανά, όλοι μαζί εσείς και εμείς, υγιείς και χωρίς περιορισμούς, στο Μουσείο και τους Αρχαιολογικούς μας χώρους. 

Εκ μέρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καρδίτσας

Η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας

Μαρία Βαϊοπούλου

Αρχαιολόγος


ΕΦΟΡΕΙΑ  ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article
Δημήτρης Παπακώστας

Τήρηση συμβατικών υποχρεώσεων από ανάδοχο εταιρεία ΤΕΚ ΑΕ-Καρδίτσα

Next Article
Tsiakos Agorastos 2020

Ένα σύγχρονο και πράσινο δημόσιο χώρο αποκτά η πόλη της Καρδίτσας