Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο Γ.Σ. Μουζακίου προς την εταιρία ΤΣΙΓΚΑΣ Α.Ε.

 

Νέα αθλητική στολή απέκτησε το αγωνιστικό τμήμα Βόλεϊ των Κορασίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» και με ανακοίνωση του το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά για τη χορηγία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια την εταιρία ΤΣΙΓΚΑΣ Α.Ε., με έδρα το Μουζάκι, για την προσφορά της αθλητικής στολής στην ομάδα μας. Ο Γ.Σ.Μ.Π. «Γ. Πασιαλής» ήταν και είναι ένας Σύλλογος που στηρίζεται στον εθελοντισμό των μελών και των συμπολιτών μας που χωρίς την έμπρακτη βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει τις ποικίλες δραστηριότητες που αφορούν τα αθλητικά δρώμενα στον τόπο μας. Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, η συγκεκριμένη ενέργεια της εταιρίας ΤΣΙΓΚΑΣ Α.Ε. καταδεικνύει το αθλητικό πνεύμα και την αρωγή της στον αγνό ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ευχόμαστε στην εταιρία ΤΣΙΓΚΑΣ Α.Ε. να συνεχίσει να πρωτοπορεί, να καινοτομεί και να διευρύνει τους ορίζοντες της, υπηρετώντας με συνέπεια την παράδοση της αισθητικής του ξύλου, όπως άλλωστε κάνει εδώ και 50 χρόνια.

Με εκτίμηση
ΤΟ Δ.Σ. του Συλλόγου

tsigkas




Total
0
Shares
Previous Article

Ημερίδες για την κυκλοφοριακή αγωγή και το διαδίκτυο

Next Article

«Λίφτινγκ» στις σήραγγες Γκρόπας, Μεσοχώρας και Αγ. Κυριακής