Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήρια επιστολή του κ. Βογιατζή Χρήστου

Από 22 Ιουνίου έως 10 Αυγούστου, 50 ημέρες, ένα εγχείρημα άγνωστο, να παρευρεθούνε για προετοιμασία, η Εθνική Παίδων, Διακλιμακιακό Παγκορασίδων, Προετοιμασία Εθνικής Παγκορασίδων, Διακλιμακιακό Παμπαίδων, Προετοιμασία Εθνικής Παμπαίδων και προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Η ανταπόκριση όλων των φορέων της τοπικής κοινωνίας ήταν πάνω από κάθε προσδοκία.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό, την αντιδήμαρχο κ. Φασιανού Παρασκευή, την πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα κ. Ρούσσα Ελένη, τους υπαλλήλους της Μαθητικής Εστίας όπου διέμειναν – σιτίζονταν οι αθλητές-τριες και τους υπαλλήλους του κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φυσιοθεραπευτή κ. Κιτσάκη Αλέξανδρο, τον κ. Πολίτη Νίκο και το MouzakiNews.gr, το ξενοδοχείο Mouzaki Palace, την εταιρία ΜΙΧΑΗΛ Α.Ε., το γυμναστήριο του κ. Φωτίου, το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου κ’ Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» για τη συνεργασία και την εθελοντική προσφορά τους στις Εθνικές ομάδες, που βοήθησαν τους προπονητές και τους αθλητές-τριες για να βγει εις πέρας το έργο τους, την άψογη συνεργασία με το cetering Bonus Event και το ΚΤΕΛ Καρδίτσας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την άψογη συνεργασία και συμπεριφορά τους, τους προπονητές – προπονήτριες για την συνεργασία μας, αλλά πρωτίστως για την προσφορά τους και την αγάπη που έδειξαν για τα παιδιά αλλά και το Βόλεϊ.

Τον κ. Πατσιαούρα Αστέριο που ήταν ο μοναδικός σε καθημερινή βάση δίπλα μου και είναι αυτός που γνωρίζει όταν μιλάμε για ανάπτυξη τι σημαίνει ανάπτυξη. Σ’ ευχαριστώ !

Τέλος θέλω να συγχαρώ για τις επιτυχίες που πετύχανε στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα οι Εθνικές ομάδες.

Για εμένα προσωπικά ήταν ένα στοίχημα, το οποίο είμαι σίγουρος ότι κέρδισα.

Θέλω να πιστεύω ότι το παραπάνω εγχείρημα ήταν μία καλή αρχή και είναι στις επιδιώξεις της κίνησης «Πρώτα το Βόλεϊ» με επικεφαλής τον κ. Στουραΐτη.

Βογιατζής Χρήστος
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.
ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Σ.Π.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

"Μπάτε Σκύλοι Αλέστε" και "Η Μάγκι έχει Σχέδιο"

Next Article

Αγοραστός: «Ναι» στη μεταρρύθμιση αλλά με σοβαρότητα, ρεαλισμό και πρωτίστως χωρίς κρυφή ατζέντα